0 oy
233 göst.
Aile kategorisinde (256 puan) tarafından
Kiminize komik gelebilir ama ben kabizlik cekiyorum ne duplahac ne lavman nede başka bi ilac etki etmiyor artik hamileyken cok kullandim duplahac

Akliniza gelecek herseyi denedim olmuyor afedersiniz wc ihtyacm yok gelmiyor doktorada gttm ilac veriyor baska bşey yapmyor

Nolur bana dua edermisiniz sagligima kavuşayim hayatimi cekilmez hale getrdi bu kabizlik mi desem bagrsak tembellegmi desem bilemiyorum hergun aglyorrum 22 yaşindaym daha nolur banada dua edin :'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç güne bir çıkıyorsun büyük tuvalete 

Bağırsaklarına falan bı baktirsan 
(256 puan) tarafından
Baktrdim ultrasonla biseyin yok dediler hic cikamiyorum kendim magnezi calsine iciyorum 3gune 1
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah sifa versin cnm da nick name olağandışı nerden esti boyle bir nick:)

(256 puan) tarafından
Kaynanam cimri cqnm ondan
tarafından
Kaynanandan sanane yahu :)) kocana bak sen
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah cnm

Benim annemde öyle doğuduğundan beri dr senin barsakların kıvrımlı dedi 1000 de 1 kişide görülüyor oda annemde send varmış dedil dr acaba sende öyle değilmisin
(5,592 puan) tarafından
Cnm devlet bilmiyorum ama annem özele gidiyor malesef ki hayır ömür boyu böyle olacak ameliyatlıkta değil ve Annemin gittiği doktorun annesi de bu sorunu varmış anneme demişki kardeşim ben anneme hiç bir yöntem bulamadım doktor olamam rağmen
(256 puan) tarafından
Allh allah ee annen nasil ckyo wcye
(5,592 puan) tarafından
Çok zorlanıyor 3 4 günde bir çıkıyor babam ilaç yaptırdı bitkisel galiba şimdi onu kullanıyor
(256 puan) tarafından
Anladm rabbim sifa versin
(5,592 puan) tarafından
Amin amin cnm sana da inşallah
0 oy
(9,949 puan) tarafından
Komik olur mu hiç. Bir gun başımz bile ağrısa zor geliyor. Allah herkese şifa versin. Bnde de var kronik kabızlık. Senelerdir çekiyorum ama oyle aşırı deil. Hamileyken bnde çok duphalac kullandm
(256 puan) tarafından
Ah ah ben hergun kabizim
0 oy
tarafından
Rabim yardmcın olsn cnm doktor bişey demiyor mu
tarafından
Başka bi foktora görünsen nasl bişey demiyolr bu var yada şuyun var diye nasl doktorlar bunlr
(256 puan) tarafından
Görücencam canm dayanamiyorum artk
tarafından
Bencede cnm bende çektm kabızlık sorununu hemde iki defa ama allaha şükrüler olsn ki geçti çok kötü kabızlık rabbm kolaylıkla geçrir inşlh
(256 puan) tarafından
Ustüne kiloda aliyorum o kadar cokta yemem ama hergun kilo eklenio
tarafından
Ay hiç sorma bende aynıym çok çabk kilo aloyorum ztn kilo da etkiliyor
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Ah canm bilmez miyim çok zor aynısını bende çekiyorum açlık otu içiyorum WC ye çıkmak için napim başka çarem yok yoksa hiç çıkamiyorum
(256 puan) tarafından
Bende aci cehre kullaniyodum bi süre sonrq oda etki etmedi
0 oy
(2,323 puan) tarafından
İnşaAllah düzelir canım suyu her zaman ılık iç soğuk şeyler içme. 
(256 puan) tarafından
Gunde 2 lt su iciyorum

1 saat yürüyorum

30 dk egzersiz yapyorum

Haricinde koşuştrmaca ev isi yemek bebek

Hic oturmuyorum ama yine boyleym
(2,323 puan) tarafından
Suyu soğuk içme ve çok acı biber ye hatta isot varya pilava dahi isot dök ye hem lezzetli hemde çabuk tuvalete çıkarıyor.
(256 puan) tarafından
Isot acimi canm bebegmde emiyor ondanda bis3y kullanamiyorum
(2,323 puan) tarafından
Hm o zaman kullanma canım gazda yapıyor çünkü acı biber. İnşaAllah kendi düzelir canım Rabbim şifa versin inşaAllah.
(256 puan) tarafından
Insallah amin
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Canm zeutinyag ve kantoran yagi oluyo kirmizi renk ondan ic yada şırıngayla popodan sk. Valla bn birtek onda care buldum dogumdan sonra. 
(256 puan) tarafından
Zeytinyaginin hakikisini nerden bulcam
(4,152 puan) tarafından
Guvendigin bir yer varsa ordan al bilmiyorum onu canm.
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Sabahlari aç karinina sirke iç canım bir bardak suya iki yemek kaşiği sirke koy ilik bir şekılde iç bunu tam bir hafta yap ara ver 2 3 gün sonra yine ayni şekılde İnşaAllah şifa olur 
(256 puan) tarafından
Hangi sirke acaba
(1,329 puan) tarafından
Ev yapımı daha iyi olur yoksa elma sirkesi canım
0 oy
tarafından
Ya çok zor sorma bende de oluyo arada çok sıkıntı yaşıyorum hele bi ara 10 gün yapamadım çok ağladım şu falan iç kayısı kompostosu ic yada aktara sorsanız da ona göre bişey verse 
(256 puan) tarafından
Sormadimmi saniyosun canm kac aktar gezdim ne verdilerse aldim denedim ama 1 kez etki edyo diger gun aynym
tarafından
Off çok zor ya ay valla hiç aklıma şunu yap.diye de bişey gelmedi ama

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
6 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 76 göst.
17 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Inciiii tanem (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 434 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Merall (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 547 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

406,023 soru

12,171,338 cevap

36,638 kullanıcı

...