0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim dolabıma astığım küçücük kıyafetleri ve çorapları, birde beni görünce hemen kollarını kaldırması 

13 Cevaplar

0 oy
(12,942 puan) tarafından
Uyurken ki masumiyetleri :) 
tarafından
Onda zaten eriyorum bende, durup öyle sadece izlemek istiyorum
(53,346 puan) tarafından
ay evet bunu unutmusum ya uyurken izlemeye doyamiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyuması ya ölürüm ben 
tarafından
Çok güzel oluyorlar melekler ❤️
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Bisey istiyince bana masum bakması 
0 oy
(1,446 puan) tarafından
Bisey istiyince bana masum bakması . Öpüyorum hemen 
tarafından
Benimki de yeni yeni başladı 7 aya girecek uğraşıyor sonra dönüp aaaa diyor bakmaya başlıyor geliyim yapıyım diye =)
(1,446 puan) tarafından
Allah bağışlasın benimkinde 2 yaşında bana sarılıyor bi yere çıkıyor anne diyor elini açıyor
0 oy
tarafından
Carsiya cikmistik kaynimla evde mama yedirdim hemen ciktik 3 saatte bir yiyo mamayida. Hemen geliriz diyede yanima almadim ilk defa. Eve donerken agladi baktim ki 4 saat olmus acikti elini emiyodu ya hava cok soguktu kucagima almadim arabasindan cikarmadim elini emerek uyudu geri icim sizladi vallahi eve geldm hemen mamasini yedirdim keyiflendi
tarafından
Yaaaaaa kıyamam ona o hatayı bir kere bende yaptım çok üzüldüm ağlaya ağlaya gittim resmen eve
tarafından
Ben iki uc sokak asagi da gitsem yanima bez mama kıyafet biberon herseyi alirim hatta cantamda hepdinin yedegi var hic cikarmam ama bu gun cantamida almadim cuzdanimi aldim ciktim. Valla cok kizdim kendime icim gitti ya parmagini emerek uyudu ne salagim. Bugun boyle bir aptalligik tuttu
0 oy
(4,895 puan) tarafından
Nasılsın iyimisin canım annem derken eriyorum :)
tarafından
Yaaaa yerim onuu =)
0 oy
(490 puan) tarafından

Patlamış mısır yiyordu,  bana da vermiyordu normalde verir o gün vermedi.  Kayınvalidem dedi ki ağla bi şakadan. Bende ağlarım ama deyip şakadan ağladım. Dudaklarını büzdü başladı içli ağlamaya. Çok üzülmüştüm. 

4-5 aylıkken de simittttt deyince ağlıyordu:)
tarafından
Bende geçen içli bir şekilde oy benim oğlum uyanmış mııııı dedim dudak büzdü başladı ağlamaya içli içli, duygusal tosbağalar ❤️
(490 puan) tarafından
Aynen çok duygusallar ve herşeyi de anlıyorlar. Ben kahkaha atıp gülünce o da yapıyor aynını ben mutlu olunca mutlu oluyor yavrum
0 oy
(921 puan) tarafından
Uyumasi o kadar masumlarki :)
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Ne yerse bize de geçirmesine

Hayır yapma dediğimde işaret parmağını ve kafasını sallayarak hayır diyip gelip avuç içini öptürrmesine 

Bazen emerken ısırıyor boşluğuma gelip ah diyorum avuç içini öptürür <3

0 oy
(580 puan) tarafından
Bana bakıp ağlaması sarılması oy oy demesi kurban olurum ona ya 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Uyuyusu bana sokulusu emerken yüzüme dokunuyor ağlarken sim sıkı sarılıyor bu beni çok duygulandiriyor canım kızım 
0 oy
(53,346 puan) tarafından
masallah cok tatlı. bakislari sarilmasi yaramazlik yapınca oyuncak tasimasi ☺️ gönlümü almaya calismasi gece uykusunda kucagima alinca uyurken bile boynumu öpmesi ☺️ 

uyumadiginda huysuz oluyo hic cekilmiyo onun harici her ani bambaska guzel
0 oy
tarafından
Küçücük duduslarini buzup ağlaması oyy annem beniiimmm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
16 cevap 341 göst.
+3 oy
10 cevap 370 göst.
0 oy