0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar durum ortada malum kimseyi istemiyorum yanımda riske atmamak adına yalnız başarabilir iyim bilmiyorum da hastane sürecini yalnız yaşayan varmı nasıl geçti

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşim vardi iyikide vardi birisinin olmasi sart. Ebeler cok ilgiliydi ama ona ragmen cok zorlandim
(25 puan) tarafından
Benim ikinci sezeryan olucak ama genede yalnız olabilirmiyim bilemedim
tarafından
Zor olur bence
-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Benim yanımda ablam kaldı ama herşeyimi tek hallettim ondan sadece manevi olarak destek alıyordum bence birinin olması şart canım 
(25 puan) tarafından
Evet canım benimde 2.sez ama bunda yapabilir iyim bilemedim ilkinde ablam vardı benimde
(1,468 puan) tarafından
Tansiyonun düşebilir dikişin ağrıyabilir bebeğe bişe olabilir her ihtimali göz önünde bulundur canım
(25 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kendi hemşirem ve bebek hemşiresi ayrı olmasına rağmen yinede birinin yardımına ihtiyaç duydum ilk gün cidden zor 
(25 puan) tarafından
Sıkıntı hep şimdi çok zor bu konular insan kimseye muhtaç olmak istemiyor o nedenle
tarafından
9 gün oldu doğum yapalı gerçekten korkmadan dolayı tedirgindik eşimde bende ama mecbur tek başına ilk gece yapamazsın .
(25 puan) tarafından
O zaman ilk gün için mecbur yani Rabbim yardımcımız olsun inşallah
0 oy
tarafından
14 gün önce sezeryanla doğum yaptım kesinlikle yanına birini al. O gün kendi kendime dedim yalnız olsaymisim ne yaparmisim ben ya diye. Sağa sola dönemedigin oluyor bebekle nasıl ilgileneceksin canım.
(25 puan) tarafından
Evet canım haklısın
0 oy
tarafından

Ben 2 doğumdada yanlız kaldım hastanede kimsem yokdu sadece 1 gün kaldılar yarım gün kendime gelince gittilerdi zaten bebek kuvezdeydi 2 doğumdada 

(25 puan) tarafından
Sezeryan mi canım
tarafından
Evet tam 3 sezeryan oldum
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ilk kalkarken zor oluyor ağrım hiç olmadı ama ilk kalkarken bayilmanin eşiğinden döndüm biri tutması gerek giydurnesi gerek ilk gün en azından sonra kimseye ihtiyacım olmadı çok şükrü ağrıma olmadı 
0 oy
(486 puan) tarafından
Ayağa kalkamıyorsun bırak ayağı haraket edemiyorsun yaninda illa olması lazım canım 
0 oy
tarafından
1kisi olmak zorunda ben 7 saat snra tek basma kalktm yataktan ama ayakta uzun sure kalamiyodum 
0 oy
tarafından
Bende bu gidişle tek kalacağım gibi. Devlette olacağım tek oda ama eş kabul etmiyorlar annemlere güvenemiyorum babam çok dışarıya çıkıyor çünkü onun yüzünden annem kalsın istemiyorum daha doğrusu eşim riske atmak istemiyor... Kayınvalideme kızımı bırakacağım ama mecbur kalırsak o ben kalırım diyor ama ben istemiyorum gibi.. 2.olacak benimde 
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Sezaryanda ilk gün biri şart bence
0 oy
(807 puan) tarafından
Asla canım olmaz ki nekadar tek yurusende illa yataktan kalkmak çok zor oluyor dikiş yerleri çok yanıyor illa biri kaldirmasi lazım bebeğin birinin senin kucağına vermesi lazım bence birini alın yaniniza biraz rahat edersiniz 
0 oy
tarafından
Yapamazsın yavrum ben hareket bile edemedim ablam yanımdaydı 
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Yanında  kesinlikle birisinin  olması  şart  canım  benim  annem  wardi  iyiki de wardi  allah razı olsun  elim ayağım oldu 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Eşim ve annem vardı bir kadının olması şart eşinde hastane işlerini görür
0 oy
(25 puan) tarafından
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Demekki yalnız olmuyormuş. O günü sağsalim hayırlısıyla atlatmak dileğiyle inşallah

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 574 göst.
30 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Zenan (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 467 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 364 göst.
0 oy
10 cevap 221 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde kusozlem (41 puan) tarafından soruldu