0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Ya kızlar küçük görumcem var kursa giden o bitlenmisti sonra diğer görümceme ordanda bana geçmiş 2 3 gündür kaşınıyorum dün kayinvalidem baktı kendimden nefret  ettim en son ilkokulda olmuştum hamileyken ne bu şimdi dedim. Dün baya uğraştım sirke sprey vs bugün bidaha eczaneden sprey aldık ve baktık çıkmadı çok şükür ama görümcelerim de çıktı hala bidaha olmaktan korkuyorum yanlarına inmesem ne olur bide başım ilaçlı hala akşama kadar kalsın dedi kayinvalidem kokusuz bişey olmaz bebeğe dedi 7 aylık gebeyim ınternetten de baktım bişey olmuyormuş siz böyle bişey yasadiysaniz zararı olurmu yikiyimmi basimi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Inanirmsinn geçenlerde bende olmuştum :D yeğenlerimden geçmişti kafayı yemiştim nerdeyse geçti çok şükür surf bu yuzden yarim metrelik seçimi kestim kut yaptım:/

(221 puan) tarafından
Bende yedim çok nefret ediyorum birde öyle ozenirimki saçlarıma kasinmaktan mahvolmuştum kurtuldum şuan yok ama görümcelerim in saçı bit pire yumurta kaynıyor yanlarına yaklasmicam
tarafından
Ay kafamda bir canlının dolaşıyor olması aman yarebbim bide çocukla uğraşıyorum zor bela dusa atıyorum kendimi ne hallerle temizledim
-Reklam-
0 oy
(2,557 puan) tarafından
İnme tabi de kaynanana temizlensin ev öyle geliyim hamile hamile dayanamiyorum ilac da zararlı surekli bebege de
(221 puan) tarafından
Kendimden nefret ettim valla canım çok kötü
(2,557 puan) tarafından
Ayy bnm kardeslerimde bitlenirdi önceden ben ayiklardim :))))
(221 puan) tarafından
En son ilkokul 5 :)) bide şimdi görümcem küçük okula kursa gidiyor geldi banada verdi sagolsun
(2,557 puan) tarafından
Oyle bocekler sinekler beni hic sevmez kardeşimle ayni yatakda yatardik onda olurdu bana gelmezdi :))))) okuldan bulasirdi okul degistirdik bit flan gormedim dha .d
0 oy
(325 puan) tarafından
Sampuanı çok iyi bir kerede sirkeyi aşagı indiriyor öldürüyor anlamadıgım şey bu devir bit devri dwgil ben bu yuzden evimden çıkamıyorum bir yerlerden bulaşır diye 
(221 puan) tarafından
Ya çok saçlarında top top yumurta bile var bugün bidaha baktık çok şükür yok ama hala var gitmeyeceğim yanlarına küçüğü gelip sarılıyor bana falan ugrasamicam bida
(325 puan) tarafından
Tabikide gitme boşver şampuanını al haftada bir başına sür durulan o bir haftaya kadar koruyor kalkan gibi doktora sormadan ilaçta kullanma belki kaynanan dogru bilmiyor int tede pek güvenme sonuçta zehir
(221 puan) tarafından
Yıkadım canım bidaha sürmem zaten hayatta en nefret ettim şey geldi basima
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Bit ilaclari guclu bi kimyasal eczaneden yigenim icn almistm hamile oldgmu farkedce kendine kullnmicaksin dimi dedi evt kendime kullnmicam dedm kendine sakin kullnma guclu bi kmyasal o dedi. Eczaciya sor bnce zararli
(221 puan) tarafından
Tamam canım yıkayım bari saçımı
(2,349 puan) tarafından
Tmm cnm sirke feln sur daha dogal
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Biri daha bitlenmişti eski postlara bi bak 
(221 puan) tarafından
Canım kurtuldum şükür de kayinvalidemler aşağıda kahvaltı vs orda yapıyordum inmicem ayıp olursa olsun
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Biraz kokabilir ama saçlarını bol bol sirke ile yika
(221 puan) tarafından
Yıkadım canım çokça dün o baya tüketti bugün sprey yaptım baktım bişey yoktu çok şükür ama görümcelerim de sürüsüne bereket maşallah yavru yumurta hepsi var
(3,141 puan) tarafından
Sen kendini onlara yaklaştırma mecbur görürsün ama uzak dur sen olmasa bile birsüre bol bol yika sirke ile o çok iyi bi dezenfektan
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Saçın uzunsa kestir canm
(221 puan) tarafından
Biraz kestim canım çok kiyamadim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 301 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,509 soru

23,621,818 cevap