kaynanamın 3 oğlu var en küçüğü eşim ve ben kaynanam la oturuyorum anayla oğlu bir birine çok düşkünler oğlu anasız yatmaz illa anneside yatacak bizimle annesi bizimle yatıyor kaynanamda herşeyin iyisini oğluna yapar oğluna saklar ben isteyince yok bitti der bıktıımm yaaa ben böyle bişey görmedim
Şok oldum kusura bakmayın ama bu resmen sapıklık bu ortamda doğurmayın çocuğunuzu ya evi ayırın eşiniz tedavi de görmeli psikolojik olarak çocukluktan gelen sorunları var belli ki bunlara ikna edemezseniz de siz gidin o evden çocuğunuzu kurtarın
hadi onlar sapık, ahlaksız ya da hasta.. sizin kendinize hiç mi saygınız yok böyle bir evliliği sürdürebiliyorsunuz Allah aşkına bu nasıl bir şeydir kafa yedirir insana
Ne kadarda ayıp. Canım ayıptır sorması çocığu nasıl yaptınız. Kelebek in dediği gibi beraber olacağınız zaman haftanın bi günü anne ben eşimle olacammı diyor. Randevulaşıyor musunuz anlamadım ya nasıl olabilir böyle bişey. Bu devirde kaldımı böyle şeyler.
Kusura bakmada cnm midem bulandı nasıl kocam diyip bide yanlarında yatisyosun bırak ikisi yatsın geç gel odaya falan tövbe estafurullah bu ne yaa nasıl bi utanmazlik bu adamı koca diye yanında gezdiriyorsun oda adamım diye geziyor benim oğlum var 7 yaşında benimle yatıyor çoğu zaman gece gelir yanımıza ben onu bile nasıl alistiracam şaşırdım odasında yatsın gelmesin yanımıza diye o nasıl bi annedirki ayip bilmez o nasıl bi kocadirki böyle utanmaz kardeşim kusura bakma da çok şaşırdım çok sinirlendim bi tuhaf oldum sabah sabah niye evlenmiş madem evlenmeseymis gerçekten midem bulandı sanada şaşırdım nasıl dayanıyorsun boşa gitsin bence de iyyyyy
Bence kaç kurtar kendini bu durum düzelmez sen yokken napıyolarsa yapsınlar ben direkt anneme anlatırdım böyle böyle midem bulanıyor burada kalmak istemiyorum diye düşüncesi bile çıldırmama yetiyor bu resmen ahlak dışı bir şey küçük çocuk değil eşin
Sizle pardon nasil yatiyo ? Ooooha yani baska laf yok ben şok oyle sey mi olur ya bende erkek annesiyim oglum daha 50 gunluk ama smdiden ergenlige girince naparim nasil davranirim 3-4 yasina gelince evde giyimime vs nasil dikkat etmeliyim diye kndimce dusunup duruyorum evlenmis adami koynuna almak nedir ya annesi bile olsan o artik evli ni ADAM senin iki yasnda bebegin degil tovbe estagfirullah Allah yardimcin olsun
Benim kuzenimin kayınvalidesi de haram olmasaydı oğlumla nikahlanirdim demis ! Lanet karı Allah belasını versin sapkınlık bu baska birsey değil...
Sizin ki de o hesap ne demek beraber yatmak ya sinirlerim bozuldu tamam evladı anası kimse ayırmıyor aksini iddaa etmiyor ama bu kadarı da pes arkadaş.
Bol dua et yüzüne karşı ayet-el kürsi oku sabırlı ol evet zor ama imtihan :(
Ya saka gibi bence hemen bosanmalisin bu zamana kadar durman hata kendine olan saygini bile kaybedersin bu nasil igrenc bi durum
Bu arkadas ciddimi dalgami geciyor bilmiyorum ama var boyle seyler benim bir arkadasim vardi kacarak evlenmisti ayni bu sekil annesi de onlarla yatardi hatta o kadar migdesizce ki kadin af edersiniz arkasimla esi beraber olacagi zaman bile cikmak istemez ne olacak sanki hem ben size yol gosteririm der o durum da bile cikmak istemezmis arkadasimin esi de bu duruma mudahale bile etmezmis bir kac defa zorla kadinin gozu onunde olmus kkz kafayi yicekti sonun da bosandi kisiliksiz adamdan ama kac yil atlatamadi psikolojik tedaviler gordu ALLAHim boyle sapik insanlardan uzak etsin cumlemizi
Canım böyle kaynanalar genelde eşlerinden saygı sevgi görmemiş..kadın yerine konmamış insanlar.Kadinin kocası yıllarca böyle davranınca kadın varsa oğlunu hem kocası hem oğlu hem babası yerine koyar . Oğlu kendinin kim ne olduğunu bilmez annesinin yanlış tutumları yüzünden.. Ciddi patolojik vakalar ortaya çıkar.. Keşke eşini psikiyatrist e gitmek için veya olmadı en azindan evlilik danışmanına gitmeye ikna edebilsen...
Ortada resmen ensestlik var çarpık ilişki iyi de bacım bu adamla sen çocuğu nerde yaptın aklım hayalim almadı kocN Bi sana Bi anasına mı sarılıyor yatarken Allah başa vermesin öyle bişey başıma gelse ya öldürürüm adamı yada kapıyı çeker giderim nasıl zihniyetsizlik bu zaten bunu kabul ederek sesini çıkarmadan razı geliyorsan en büyük hata sende
Bi kere kaynananla yaşamak zorunda değilsin. Diğer gelinleri gelsin dursun yanına bakalım duruyorlar mı. Çık git babanın evine bu ne terbiyesizlik. Kocanla birlikte olduğun yatağa geliyo yatıyo bi de yazıklar olsun. O adam değişmezse ondan da hayır gelmez. Pısırık olma bu böyle gider yoksa.
Böyle durumlarda Hakim hemen boşar kesinlikle.sapkınlık ben olsam.rezil ederim Allah korusun böylelerinden uykuda karisi zannedip annesine sarilsa tövbe yarabbim düşunemiyorum ya birak şu pisliği ne bu
Siz nasil bi kafa yasiyorsunuz ?
Severek mi evlendin canım nasıl katlanıyosn
Annesi sizinlemi yatiyor anlamadim
Seninle aynı durumdaydımmm canım
Annesine düşkün tamam da annesi de bizimle yatıyor derken ??
Evlenmeden önce fark etmedin mi bu durumu ?
1,490,637 soru
24,361,308 cevap
347,104 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın