Bence bu gercek degildir ya bu saka bence valla inanansi gelmiyo insanin hari ayni yatakta yatiyolar sen ne hala onlarla ayni yatakta durabikiyosun onu gectim esi sen hiraz tv izle ben cagririm gel diyomus kaynanasida tamam diyonus ozel munasebeti bilereddetmesi gerek bu kadinin kocasiyla insan nasil kabuleder ya nasil benimde oglum var asla istemem gekinimle oglumla birak ayninodada kalmayi ayni evde yasamayi bile reddederim Allah im dunyanin civisi cikmis ya anan baban bacin yok mu kardesim bu oyle ay kocamla kavga ettim ay soyle oldu bi mevzu degil bu bildigin sapkinlik neler duyuyoruz neler okuyoruz babasi kizlari a tecavuz edipduran bi anne yi okudum gecenlerde nasil pis insanlar var inanmak istemedim diyo kadin cocuklari anlatiyomus anne babam benim surami elledi babam bana surasini gosterdi o cocugun piskolijiside kadinin piskolojiside nsdir sizce dusunuz...kadin evden carsiya cikmis eve girmis kizi bagriyo bi bakiyo yatak odasinda kizina tecavuz ediyo kadinin dili tutulmus donmus kalmis bisey yapamamis sen napiyosun demis adam piskin piskin kizimla yatamam mi sanane demis bu adamla senin kaynanan ve oglunun bi farki yok bence haberin olsun bunlar deli piskoljileri bozuk bence normal degil ya midesizlik bu