0 oy
216 göst.
Aile kategorisinde (1,166 puan) tarafından
tarafından kapalı
ben kocamin ailesiyle  aylardir konusmuyorum.   bir ay falan olur  gorumcemle  baristik. odaki arada bir mesajlasirik iste o kadar gidib gelmek yok.  .    gorumcemle eskiden ben ayni yerde calisirdik.   evlenip ayrilmis iki cocgu var..  yalniz  yasiyor. sehirde  kirada.   eski is arkadaslarimizi gordum. gorumcem hakda soz almaya calisdilar  bense bir sey soylemedim.  ama  dediler  cok gelib gidiyor buraya.    cok acik sacik giyiyor. o gun  geldiyinde mini oyma giymisdi her seyi kalmisdi disarda. kocan nasil izim veriyor boyle giymesine falan.  her kes kocamda gunahi buluyor. bende  cocuk deyil  ya 27 yasi var.  kocam nasil karissin dedim. dedim kocam bir bana karisir  iste o kadar. her kes  kendisi bilir.beni ilgilendirmez  soyledim.  sirf bu yuzden gorumcemle asla disari cikmam  eskiden cikardim. odaki cok acik sacik oldugu icin erkek bazen takardi. kocamada soyledim  oda   anladi niye gorusmek istemediyimi.  kocam asgerde haberi bile yok.  sirf  gorusme  sebebimde  uzak durma sebeblerimden biride ailesindekilerin   bir az boyle olmasi.  yani me bileyim uzak dursam   bile    her kes gorumcem hakda konusuyor. cok sinir oluyorum bu duruma.   nasil ona oyle giyinme falan soyleye bilirimki kendisi namaz kiliyor.  cok konusunca dinden konusur. ama  hic onemsemez giyimini.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

+2 oy
(1,939 puan) tarafından
Bence insanları açık giyiyor kapalı giyiyor diye yargılamamak lazım. Sonuçta herkes istediğini giyer istediğini yapar sen o konjşanları sustur . Ve açık diye bi insan onunla dışarı çıkmamak kadar saçma bi dusunce senin dusuncen de çok yanlış bi kere herkes özgür . İlla kapalı olacak duye bısey yok
(1,166 puan) tarafından
canim bak. biz azeriyiz. benim kaldigim yerde  naxcivan. seheri. burda  gerikafallaik demiyelim buna. her kesin buyudugu ortam ayri.   yani bizim sehirde  buna hic kimse  hos  bakmaz.    bende  acik sacik giyinsem mesela  yuzu arkamca konusur gezir.  yani burda   bekar erkek hic bir zaman bosanmis kadinla evlenmez.    yani sizinde turkiyeninde bazi ilcelerinde  bu cur durunlar  var.    mesela  mini etek giy. eyildiyinde  alt paltarin bile gorussun.   bunu burda dogru bulmazlar ellisi arkanca konusur. burasi boyle.
(1,939 puan) tarafından
Ee tamam da bunu görümcen duymuyor işte en güzelini yapıyor
(1,166 puan) tarafından
kocamda gunahi bulmalari agrima giduyor  abisi neden soylemiyor falan iste diyince  zoruma gidiyor  bende cocuk diyilki  derim hep. ne soylekyim kendisi bilir  bixi ilgendirmez diyorum.
(1,939 puan) tarafından
Aynen sen karışsan sen kötü olursun boşver bilmiyorum de geç
(1,166 puan) tarafından
oyle yapiyorum canim. zaten konusmam arada bir  cok sozumiz oldu diye  aylardi konusmuyorum  bir aydir yeni baristik bir kez  kizimi gordu. oyle iste.   arada bir yazar konusurum.. eskiden calisdigimizda  arkadas gibiydik ama sora gorumcelik durumlari oldu aramiz bozukdu yani.
-Reklam-
0 oy
(12,749 puan) tarafından
O onun tarzı size ne ki bundan demen daha doğru olurdu canım. Herkes kendinden mesul, söyleme görümcene de eşine de. Eşin der o onun bileceği iş kardeş sonucta onlar ama sen dile getirme. 
(1,166 puan) tarafından
yok canim. iste bizim yasadigimiz yerde oyle colmuyor isler.  burasi oyle diyil burda acik sacik giyinmek olmaz. yani. hic iyi bakmazlar  arkanca konusurlar heleki evlenib ayrilib iki cocuklusansa.  cok kotu
(12,749 puan) tarafından
Bilemedim canım siz bilirsiniz ben kendimce yorumladım durumu
(1,166 puan) tarafından
ben onemsemem giyimini. benide ilgilendirmez. cocuk diyil. ama her kesin kocamda gunahi bulmasi cok kotu bir durjm.
0 oy
tarafından
Kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez bence sizde görümcenizin ne giydiğine takılacağınıza onun hakkında konuşanları susturun yani bu devirde namus sadece giyimle olmuyor 
(1,166 puan) tarafından
bizim  buyudumuz yerde iste oyle diyil. canim benim.. her kesin yasadigi sehir  aldigi  kultur farkli iste. ben birini sustursam besi konusuyor  hangisini sustarayim.   her goren siyluyor.   beni ilgilendirmiyor  diyorum artik ne diyeyim sadece kocamda gunah bulmalari cok agrima gidiyor.
tarafından
O zaman sen karışma eşine söyle eşin halletsin sonra kötü sen olursun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 245 göst.
26 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
31 Mart 2021 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu