0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,168 puan) tarafından
ben kocamin ailesiyle  aylardir konusmuyorum.   bir ay falan olur  gorumcemle  baristik. odaki arada bir mesajlasirik iste o kadar gidib gelmek yok.  .    gorumcemle eskiden ben ayni yerde calisirdik.   evlenip ayrilmis iki cocgu var..  yalniz  yasiyor. sehirde  kirada.   eski is arkadaslarimizi gordum. gorumcem hakda soz almaya calisdilar  bense bir sey soylemedim.  ama  dediler  cok gelib gidiyor buraya.    cok acik sacik giyiyor. o gun  geldiyinde mini oyma giymisdi her seyi kalmisdi disarda. kocan nasil izim veriyor boyle giymesine falan.  her kes kocamda gunahi buluyor. bende  cocuk deyil  ya 27 yasi var.  kocam nasil karissin dedim. dedim kocam bir bana karisir  iste o kadar. her kes  kendisi bilir.beni ilgilendirmez  soyledim.  sirf bu yuzden gorumcemle asla disari cikmam  eskiden cikardim. odaki cok acik sacik oldugu icin erkek bazen takardi. kocamada soyledim  oda   anladi niye gorusmek istemediyimi.  kocam asgerde haberi bile yok.  sirf  gorusme  sebebimde  uzak durma sebeblerimden biride ailesindekilerin   bir az boyle olmasi.  yani me bileyim uzak dursam   bile    her kes gorumcem hakda konusuyor. cok sinir oluyorum bu duruma.   nasil ona oyle giyinme falan soyleye bilirimki kendisi namaz kiliyor.  cok konusunca dinden konusur. ama  hic onemsemez giyimini.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
30 yaşına gelmiş nerdeyse koskoca kadın kim ne diyebilir ki ya açık da giyiniyorsa. Esin de rahatsız olursa güzellikle konuşur. Ben çok büyük bir problem göremedim açıkçası 
(1,168 puan) tarafından
bizim sehirde  oyle diyil iste. bizim yasadigimiz yerde  cok kotu bakarlar.    kocamin haberi bile yok acik giymesinden.  asla onun yaninda giymez. yasadigimiz yer  cok kucuk bir yer. ve burda  bu cur seyler hicde hos olmaz.
tarafından
Ama senin yapabileceğin bişey yok ki. Yani çocuk değil ki düşünemiyor desen. Sen nasıl farkındaysan o da farkındadır ve bu durumdan şikayeti yoksa senin yapabileceğin bişey yok
(1,168 puan) tarafından
evet   canim sadece her kes kocamda gunahi bulmasi agrima gidiyor  yani.  bende her kese cocuk diyil soylerim iste. ama konusunca   kotu oluyorum. kotuluyunu istemem bende kadinim    namaz kiliyor   tam  islama gelse. aciq giymese  mesela. gunah yani en azindan bunu kendide bikiyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu onun kararı açık olmak sen gorusmezsin olur biter.
tarafından
Bu onu ilgilendiriyor ki ailesi karışmıyor boşver sen elalem den önce kendi düşünsün
(1,168 puan) tarafından
ailesinin haberi yokki. iki abisi var  haberleri yok zaten.   yalniz kaliyor sehirde  ailesi koyde. babasida yok.    yani kimsenin haberi yok. anlayacagin. ben kotuluyunu istemem bende bir kadinim. sadece  nasil  anlatarim bu durumu onu bilmiyorum iste. her kesin de kocami suclamasi agrima gidiyor  sadece.
tarafından
Hem diyorsun ailesindekiler biraz böle boşver demekki öle görmüş neresi orası hem
(1,168 puan) tarafından
canim benim gorumcemin babasi kucukcen olmus anneside  evlenmis  evlendiyi adamdan iki cocugu var.  bir kizi yani iki kiz  oyle giyerler. burasi azeriyim naxcivan seheri
tarafından
Anladım kuzum boşver sen kötü olma kendini üzme eşin gelsin o konusssun
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Eğer aranız iyise güzel bi dille uyarabilirsin canım sonuçta kötü bişey demiceksin 
(1,168 puan) tarafından
canim konusuyorjm bana dinden konusuyor. hep dini seyler paylasir. bu dunya bosdu esas cennetle rabbim nesiplendirsin beni diyor. o dunya icin yasiyorum. falan  bende  canim oyleyse  dinde kapanmakda var. ayeleri var  diyorum.    gunahin en buyuyu iste  erkekerlerin yaninda acik sacik olmak.. yani buna gore en cokda uzuluyorum.
(1,930 puan) tarafından
Tamam işte canım ne güzel anlatıyor sende ona halil konakçı diye bi hoca var youtube da onun sohbetlerini arasında dinletebilirsin canım
(1,168 puan) tarafından
diyince  ben kotu oluyorum. o zaman benle tartisiyor. yani hep uste kendisi cikar  anlatamazin.. ramazanda oruc tutardi dirnaklarina jellak yapardi. bende  oyle qusul dusmez diyordum. annemde  soylerdi bir kesinde  dirnaklarina kaynak yaodirma jellak etme   qusul dimusmez. anlamadi onemsemedi. bizi.  ondan sora   sustum
(1,930 puan) tarafından
Ozmn diyecek bir şey yok valla canım kaç yaşında kadın
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Herkes istediğini giymekte özgürdür kimse karışamaz buna 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 347 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fatmasur (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 317 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 393 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylulervam03 (726 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,397 soru

24,385,249 cevap

348,975 kullanıcı

...