Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_36d0611f2e37a81a97a09da41564ff1e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Eş ,telefon ve yatak hakkında-Aile & Aşk
+2 oy
781 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşi uyurken kendisi tlf  ile devamlı uğraşan buraya takılan kadınlar var mı

Eşiniz  bunu sorun ediyor mu?

33 Cevaplar

0 oy
(1,447 puan) tarafından
Yok sıkıntı olmuyor benim 
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Biz ikimizde uykucuyuz uyku saati geldi mi TLF bırakılır :)
0 oy
tarafından
Eşim her znm telefona baktığı için beni sorun etmiyor bende buraya takiliyorum 
0 oy
(476 puan) tarafından
Kendisi uyuduğu için pek sorun etmiyor suan o uyuyor ben yatakta telefonla oynuyom :)) 
0 oy
tarafından

Ben yaparım hergun dediğin şekil :D sorun yapmaz kocam bey 

0 oy
tarafından
Evet ediyor 2. Kocan oldu diyor ben gercekten bu ara fena tutuldum buraya donemsel takili kaliyorum böyle 
0 oy
(4,235 puan) tarafından
Buraya baktigimi bikiyo sorun etmez hatta uyuyamadigimda kendisi soyler kankilerine bak uyuyamadiysan diye☺☺☺
0 oy
tarafından
Az kaldı az silicem o uygulamayı der ve uyur :) 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
yok neden etsin ki hatta ikimizde serileriz yatağa ikimizde oynarız kim uyuyakalirsa diğeri onun telefonu da alır şarja takar öper uyur :)
0 oy
tarafından
Hahah benn beenn sürekli burdayım o uyuyunca tabi işimizi hal etmis oluruz :)) sen anladın bacım
0 oy
(878 puan) tarafından
Şuanda bile uyuyor ben burdayım yok sorun etmez bende o oynasa etmem bence o kadarda mudahele etmemeleri gerekiyor sonuçta burda kötü birseyler yok 
0 oy
(29,564 puan) tarafından

Nayir çok sorun etmez uykusu gelen uyur :D burayı bilmediği zaman sıkıntı oluyordu ama şimdi oda yok herşeyi biliy:D gece kuşu olduğumu bile kendi dediydi ahahhaha

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 279 göst.
7 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Maviboncuk (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 112 göst.

413,901 soru

12,458,251 cevap

46,582 kullanıcı