Aynen öle kuzum bidaha el şakası dahi yapmadı son oldu. Şakası da biz Bingöl deydik eşim in saati vakti yok havacı o helikopter kullanıyor sabah saat 4 buckta aradılar bunu gitti neyse mesaj attım cevap yok sabah oldu 9gibi aradı sesi üzgün hakkımda sorusturma açmışlar dedi şimdi konusamiycam yazarım sana hanım merak etme buralardayım dedi tm dedim bende bu ilk soruşturma değil senin ne suçun varmış ki dua et sabret bişey olmaz sen görevi için herşeyi yapan gözü kara bı ustteymensin yazdım gönderdim cvp yok okudu ama cvp yok neyse 2 saat geçti falan biz de kızımla okula gitcez hazırlanıyor bı yabancı ev numarası beni arıyor açtım efendim buyrun eşim beni tutukladılar ifade vericem gel istersen dedi arabanın anahtarıni aldığım gibi kostum apartmanda asansör faln da yok koşa koşa iniyorum ayağım bı kaydı küldür paldır hop düştüm millet çıktı ne oldu kızım ben bide sulu göz ağlıyorum bağıra bağıra canımda yandı tâbi ariyom açmıyor ariyom acmiyo dedik ambulansı ariyalim ambulans geldi ben se bi elimde buzlu bezelye bı elimde et poşeti ayağıma koyuyoz boyunluk taktılar ayağa kalktım ayağıma bişey taktılar cırt cırtlı ambulansa binicem eşim elinde 2 ekmek arabadan iniyor sağolun arkadaşlar görüşürüz bak bak nevrim döndü.