0 oy
564 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar  ben 32. Haftadayım  kimseye muhtaç olmak istemiyorum birde ramazan geliyor  şimdi temizliği  yapıp  doğuma kadar da üstünden yaparım  diyorum  karar da veremedim

11 Cevaplar

0 oy
(891 puan) tarafından
Senin haftandayken baslamistm yavastan
tarafından
Ev sobalı  5 odam var yatak odam ve oğlumun odası temizledim  mutfak kiler oturma odam kaldı onları da yapıp üstünden yapıp durayım diyorum
-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Erken kuzum sanki. Ben 36yim haftaya yapacağım gerçi burada çok is oluyor o yüzden geç yapmak zorundayım 
tarafından
Ama ben oglum da erken doğdu  bu da erken doğar  dedi doktor yani onun korkusu da vae
(1,012 puan) tarafından
Ayy o zaman yap tabi. Hem ağırlaşmamis olursun. Detaylı yap sonra üstten üstten yapar batmasına izin vermezsin
tarafından
Bende öyle düşündüm eşim kayinvalidem bosver erken diyo ben anneyim ve hissediyorum bebek aşağıya indiği zaman 4   5 hafta sonra doguyo benim
(1,012 puan) tarafından
Ben de sabırsızlanıyorum heryeri kırklamam gerek. Duvarlar camlar perdeler dolaplar detaylı temizlik istiyo. Ama kaloriferli olduğu icin çok çabuk batacak diye mecbur erteliyorum.
0 oy
tarafından
Bende 32 de başladım
0 oy
(2,371 puan) tarafından
33 haftadayim annem ve bir tane temizlik için abla gelecek haftaya yapacağım 
tarafından
Benim öyle bir şansım yok tabanları yağlayıp  başlıyayım ben en iyisi
(2,371 puan) tarafından
Evim büyük ve cok is olan bir yerde oturuyorum tek başıma halledemem birde yüksek kattayim camlari felan silemiyorum o yüzden abla gelevek annemle de diğer işleri yapacagiz işim çok fazla bebek kiyafetleri yikanacak ütulenecek hastane cantasi hazirlanacak dolaplar yerlesecek
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yap kuzum bebek bu ne zaman geleceği belli değil bende doğuma yakın olsun diye bekledim 36 haftada doğdu bebek 
tarafından
Bende ondan korkuyorum iste  baya ağır hissediyorum kendimi hani  doğuma yakınmışım gibi
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bende bayramdan sonra 33 haftalık olacam başlıycam o zaman sezeryanim ben 38 de gelcek bebiş ama şimdide bir kere detaylı temizlik yapacam o zamana kadar çok kirlenmez diye düşünüyorum bari çok yorulmam yaparken çünkü temizliği bitirip buzluğa biseyler atmayı istiyorum
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Bende halilarimi koltuklarimi.yikaticam doguma 1.5 ay kala falan yaparim ama tek yapamam 1 yasinda oglum.var ve son haftalarda kendini yormak hic iyi degil oglumu 22 gun erken dogurdum o yuzden annem gelir yardima kendimi yormam sende yorma bence 
tarafından
Içim rahat etmiyo koltukları yıkamaya nasil verdin
(1,306 puan) tarafından
Vermedim cnm koltuklari gelip yikarlar 3 ay sonra falan anca
0 oy
tarafından
Yapmadım yatım 
0 oy
tarafından
36 haftalikken yapmistim 
0 oy
tarafından

Pazar günü yapacağım yavaştan zaten tek oda :D yatak odamı temizleyeceğim perdesi halısı camı vs 35 haftalık pazar günü 36 oluyorum 

0 oy
(12,562 puan) tarafından
38 de yaptım ben 

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 2,439 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 6,353 göst.
0 oy
7 cevap 672 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu