0 oy
1,161 göst.
Diğer kategorisinde (3,148 puan) tarafından

Bugun randevusuz muayne icin geldim nst sanci cikti yatis verildi serum veriyorlar sonra yine nst cekilcekmis durmussa taburcu olcam durmadiysa sezeryana alicaklar 36+6 haftayiz. Taburcu olsam bile simdilik bu hafta bebegi alcaklarmis dua edermisiniz bana kimse yok yanimda tekim. :(

21 Cevaplar

+1 oy
(3,148 puan) tarafından
Kizlar dualariniz icin allah razi olsun hepinizden sayenizde evime geldim simdi taburcu ettiler sancilarim durdu tek 1 tane cikti en son nst de dr bundan bisey olmaz gidebilirsin dedi evde kucuk kizim var diye acil bisey olsa hemen geri gel dedi suan beklemedeyiz yine hepiniz cok sagolun sizleri seviyorum ♡♡♡♡♡
-Reklam-
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak yolunda gidecek korkma kuzum rabbim büyüktür dua et 
(3,148 puan) tarafından
Allah razi olsun canim insallahh ♡
(4,758 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım Allah cümlemizden razı olsun
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm korkma bebeğin haftası premature haftasını geçmiş sağlıcakla gelsin bebiş sakin olmaya çalış kimse yokmu yanına gelebilecek
(3,148 puan) tarafından
Allah razi olsun evet tek sevindigim o riski bi nebze atlattik yine şükür yok canim ya annemi aradik ama oda sehir disindan gelecek o gelene kadarda bakalim :/
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Offf.. Hemen dua ediyorum sana canım rabbim güç kuvvet versin inşallah senin ve evlatları için en hayırlısı neyse kolaylıkla onu sana nasip etsin insallah
(3,148 puan) tarafından
Allah razi olsun eksik olma canim benim ♡♡
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Hakkinizda hayırlısı olsun canım icini ferah tut Allah yardimcin olsun
(3,148 puan) tarafından
Amin cok sagol kuzum ♡
0 oy
tarafından
sancin olması illa doğum yapicksn anlamına gelmez ki neden beklemiolr.s 
(3,148 puan) tarafından
Ilki sezeryan sanci olursa acilma olur diye korkuyolar sanirim.  Riskli gebelik.
tarafından
heee anldm canim BN iyilgni dsndgmden ole ddmdi kbkma :(  Rabbim yardmcn olsun ❤
(3,148 puan) tarafından
Yok canim onemli degil farkettim eksik olma cok sagol ♡♡♡
tarafından
nedemk canım sen eksik olma❤ dualarım sizinle ❤
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun beybi dediğim gibi hiç korkma herşey çok rahat olcak bak sende rahat etcen kendini stres yapma ve niye tek gittin kocan veya kaynanan falan gelmiyormu
(3,148 puan) tarafından
Cok sagol allah senden razı olsun vallaha kaynnam yok olmamasi da bizim icin daha iyi bosver :)
tarafından
Ahhaah haklısın çok burnunu sokuyolar :))
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Hakkinizda hayırlısı olsun canım icini ferah tut Allah yardimcin olsun saglikla gelsin minik insallah vaktinde
(3,148 puan) tarafından
Amin cumlemizin çok sagol canim ♡
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Canım benim ya :( ailene haber ver .
(3,148 puan) tarafından
Haberleri olduda gelebilcek olan yok suan :)
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Kiyamam canim ya rabbim yardimcin olsun..inşaah bebeyin zamaninda ve saglicakla gelir
(3,148 puan) tarafından
Amin allah razi olsun ♡♡
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canim.benim hayirli saglikli sekilde kavus bbebegine
(3,148 puan) tarafından
Cok sagol cumlemiz insallah ♡
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun canım benim üzülme Rabb hayırlısını versin sakinkorkma 7 aydan kicuk doğup yaşayanlar var 

Allah yardımcın olsun sağ salim bı şekilde bebisini büyüt inşallah.. burda ezan okunuyor şimdi Rabbim bu mübarek ezanlar hürmetine yar ve yardımcın olsun<3

(3,148 puan) tarafından
Allah senden razi olsun cok sagol oyle gercekten ilk kizimda 34 te dogdu buna sukrediyorum bu haftaya zor bela geldik 36+6 kucuk degil gibi bisey yine
tarafından
Sende de cnm benim korkma kalbini ferah tut Rabbim sağ salim kurtarsın zamanı gelince ikinizide❤️
(3,148 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim cok sagol ♡♡
tarafından
❤️❤️❤️sende sağol canım
0 oy
tarafından

Canım rabbim yardımcın olsun hakkinizda herseyin hayırlısı olsun ins :)

(3,148 puan) tarafından
Amin kuzum cok sagoll ♡
tarafından
sende sağol yawrum❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Gecmis olsun Tek cok zor hani eltin vardi yaninda ne oldu ona 
(3,148 puan) tarafından
Korkunun ecele faydasi yok malesef. Bak bastan beri erken dogum riskim vardi sezeryan olcagi halde anneme o kadar dedim erken gel nolcagi belli degil randevu al gununu igren geljrim son 1 gun kala diyodu aha yattim simdi cikti yola ama yetisir mi yetismez mi allah kerim.
tarafından
Isallh yetisir canm rabbim yardim etsin kocan nerde
(3,148 puan) tarafından
Cok sagol canim kocam suroyede gorevde askeri personle malesef 2 aydir yoktu zaten :/
tarafından
Rabbim tes zamnda kavustursun isllh
(3,148 puan) tarafından
Amin cümlemizi
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Iyiki gitmişsin bak sancin varmis gecen üzülmüştüm cok sira bulamadigin zaman inş rabbim yardim eder sana
(3,148 puan) tarafından
Aynen oyle iyki gelmisim randevusuz da olsa icim rahat etmemisti. Allah razi olsun bu dr cok iyi çıktı cok guzel.ilgileniyor şansıma. Sende cok sagol canim ♡♡
(2,200 puan) tarafından
Bak buna sevindim aman iyi olmadan kesinleşmeden cikma
(3,148 puan) tarafından
Yok yok emin olmadan cikmam zaten bakalım kismet artik gelecekmi sabirsiz hanfendi yoksa durcakmi biraz daha
(2,200 puan) tarafından
Haberdar et :)
(3,148 puan) tarafından
Tabi canim yazarim sagol :)
0 oy
(396 puan) tarafından

Korkma canım yoksa bi gelişim sıkıntısı korkma benim bebeğim 36+2de doğdu maşallah gayet iyi 4 aylık olduk bile :)

(3,148 puan) tarafından
Haftasiyla uyumluymus herseyi dr oyle demisti tabiki buna bile şükür zor geldik bu haftaya ilk kizim 34 te dogmustu bunada raziyim 37 oluyor yarin :)
(396 puan) tarafından
Sevindim canım hiç korkma bi şeycik olmaz Allah'ın izniyle; ))
(3,148 puan) tarafından
Allah razi olsun ♡♡
(396 puan) tarafından
Senden de canım ♡♡
0 oy
tarafından
Ahh canım benim yaaa bütün dualarım seninle ❣️ ❣️ 
(3,148 puan) tarafından
Allah razi olsun ♡♡♡
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım korkma stres yapma inşallah sorunsuz bir şekilde evinize döneceksiniz
(3,148 puan) tarafından
Cok sagol canim ♡♡
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun iñşallah her sey guzel olur 
(3,148 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim cok sagol ♡
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(283 puan) tarafından
Bu hafta dedigin 37 olcaksn yarin gayet guzel bi hafta .. benmde 32de sancim cikmisti 1 gece yattim serumlar cok sukur iyi geldi sancim durdu .  37 yi gectim 35 i gorsem bin sukur .. hayirlisiyla atlat insallah 
(3,148 puan) tarafından
Evet gayet iyi zaten 38 de filan alincak 39 bitmeden. Ilk kizim 34 olduğu icin bunda bu hafataya zar zor geldik sukrediyorum yani allah razi olsun cok sagolasin hepimiz icin hayirlisi insallah.
(283 puan) tarafından
Aminn insallah canimm ❤ 34 haftalikta kuveze falan girmismiydi
(3,148 puan) tarafından
Evet 1 ay kalmisti cok sukur atlattik ama sonra.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,740 soru

23,625,102 cevap

307,005 kullanıcı

...