0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annem hastaydı parca alınması gerekti aldı doktor neyse gittim annemin giyinmesine yardım ettim annemle aynı odada doğum yapacak bir kadın vardı doğumu olmuyordu sonra başka bir odaya alındı ikinamiyordu bebek gelmiyordu eşini çağırdılar sezaryana alacaz falan dediler baktım kadın ikindi bebeğin başı çıktı gibi oldu gerisi gelmiyordu boynu kopacaak hadi hadi diye doktor bağırıyordu çok korktum yaa bütün kadınların mi doğumu böyle olacak Allah herkesin yardımcısı olsun benimde 

Bu arada lincleyecekler boş yazmasın kadını başka odaya aldı doktor arada duvar vardı görünmüyordu ses geliyordu ama başta kadın doğum yapamadığı için annemle aynı odadaydi kadının durumunu gördüm çok kötüydü su falan verdim ama şükür doğum etti..

15 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Şimdi siz bunu buraya yazınca ne oluyo burada bir sürü hamile insan var ben de dahil bir çoğumuzun ilk gebeliği ve etkileniyoruz biraz düşünceli olsanız keşke tamam prenses gibi acı çekmeden doğum hayal etmiyoruz ama böyle bir negatif hikaye sıkıştırmanjn dA hamilelere stres vermekten başka bı anlamı yok
tarafından
Sorun senin ve senin gibi kişilerin girip sonuna kadr okuyup sonra strese girdim demesidir.   Nur281
tarafından
Hamile oldunuz biliyorum bilgi almak amaçlı paylaştım kimsenin doğumunun aynı olmadini anladım seninde strese gitmene gerek yok seninde mi doğumun böyle olacak dedim herkesin farklı zor
 olann var kolay olan var.   Miray05.08
tarafından
Ne diyeyim Allah herkese merhamet vermiyor
(18 puan) tarafından
Zaten boynu kopacaktidan sonrasini okumadim oraya kadar hersey her dogumda olabilecegi gibi.. yazdiginiz sey lutfen normalmis gibi davranmayin evet paylasmak istemissiniz sizde etkilenmissiniz ama burada surekli kizlar ilk dogumum korkuyorum diye powtlar paylasiliyor bunu dusunup paylasmamak en dogrusuydu.
(709 puan) tarafından
Bende doğum yaptım ama senin anlattığın çok saçma geldi kadın neden ıkınamasin? Doğum anında ister istemez  ıkınma isteği oluyor zaten çünkü bebek baskı uyguluyor ... Bütün hamilelere söylüyorum sancıyı çektikten sonra doğum anından hiç korkmayın siz o anda sadece büyük tuvaletini yapar gibi hissediyonuz başka hiçbişey hissetmedim bide baktım çocuk çıkmış yani
-Reklam-
+1 oy
(2,350 puan) tarafından
Her doğum öyle olmaz bende suni aldım ama çok kolaydı 
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Her doğum yapan anne öyle olmaz canım ablaminda doğumunda yanındaydım başka bir kadın resmen işkence çekiyordu ama ablam farklıydı ben farkliydim 
tarafından
Ayy bu işkencede ne işkence kadınların çektiği nedir
0 oy
tarafından
Ben üç kere sezeryan oldum ve doğumhanenin hali insanların doktorların davranışları o masaya yatmak çok başka bir psikoloji
tarafından
Aynn Allah doğum yapacak annelerin yardımcısı olsun
tarafından
Aynen canım ben 32 haftalık doğum ettim yoğun bakımda yattım çocuğum küvezde yattı Allah ne düşünürsün ne ararsın Hastane kapısıni
0 oy
tarafından
Bebeğin basini nasıl gördün çıktığını çok şaşırdım 
tarafından
Cnm dedim gibi görmedim doktor söyledi ses geliyor dedim
tarafından
Her doğum farklı işte ya bende normal yaptım üç dakikada bitti :/ Allah yardımcıları olsun
0 oy
tarafından

Normal doğumu bilmiyorum ancak Ben 3 doğum yaptım sezeryan la ancak şükürler olsun ki hiç bir doktor kötü davranmadı bana okadar tatlılardıki  çok ilgilendiler bebimle  hatta en son doğumda hemşirelere dedim kimsem yok kızlar beni idare edermisiniz dedim abla biz sana bakarız üzülme sen dedilerdi hiç unutmam giderken de hepsi dedi gitme kızz kal seni çok sevdik gıkın bile çıkmadı okadar ağrıya rağmen diye 

0 oy
(415 puan) tarafından
Bnm dogumumda oyle zordu canım gerçekten Allah bılıyor ne cktıgımı bn cok gzl ıkınıyordum ama sancıya dayanamıyordum
0 oy
tarafından

Mesela benim dogumum da cokk sukur masallah diyin kiz :D o kadar kolaydi ki korkmadan ikinciyi istiyorum rahatlikla.. 

tarafından
Kendine nazar etcen :D
tarafından
Ayy maşallah cnm inşallah bende rahat doğurur senin gibi yazarım))
tarafından
Nazar etmeym diye masallah deyin dedm kiz bende masallah derm hep :D
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Benim doğumum da öyleydi ıkınamıyordum ay çok zordu şimdi 2. Ye kazayla hamile kaldım 29 haftadayım son 2 haftadır korku başladı ama öyle böyle değil psikolojim çok bozuk iyice bunalıma girdim doğum anım ayrı zordu iç dikişim çoktu 2 saat ıkındım bende ama beni almadılar sezaryene çocuğun kafası görünüyor alamayız dediler 
0 oy
tarafından
Her doğum farklıdır rabbim yardımcımız olsun
0 oy
(144,590 puan) tarafından
her kadin farkli bacim her dogum baska rabbim tum hamileleri bi avazda kurtarsin
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(253 puan) tarafından
Simdi bunu buraya yazdin ne gecti eline iyice piskolojimiz bozulacak zaten sitresli donemdeyiz dogumum yaklasti korkutma bizi bacim gunahhhhhhhhh
tarafından
Sana zorla gir oku demedim başını okuduysan hemen çıkabilirsin zorla hepsini sona okutmadim strese girdiysen senin sorunun
0 oy
(920 puan) tarafından
Ne boş boş yorum yapmışlar ya biseye şahit olmussun paylaşmıştım bunda ne var burdakilerde sanki buranın başında bekliolarda kimi blinclesek diolar valla ya böyle tipleri gördükçe sinirim bozuluyo. Sen takma bence kimseyi
tarafından
Zatn boş konusuyorlar anladım ki yazdiklarindan herkesin doğumu bir değil farklı oluyormuş zor olanda var kolay olanda ama burda kiler sanki onlarda zorlanacak gibi gribe girip boş yorum yaparlar ancak sanki zorla gir hepsini oku yorum yap dedim
0 oy
tarafından
Tabiki Hayir kimininki kolay kimin biraz zor olur tamamen kadinin kaslarina açılmasına durumuna bağlı herkes oyle dogum yapsa ohooo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde nilufer (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 375 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yildiiz (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,001 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,606 göst.