0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar 39+5 deyiz doğumu beklioz tık yok ve bundan dolayı aşırı stresteyim ve stresten kaynaklı tansiyonum yükselio modum çok düşük ne yapacağımı bilmiom ve sürekli birirleriyle tartışma içindeyim gereksiz sebepsizce dün eşim bana su almadı die tartısşıp boş boş ağladım gerçekten psikolojim bozuldu.sizle biraz sohbet etmek için yazdım belki rahatlarım die❤️

2 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
İlik dus al, dinlenmeye calis uykunu almaya calis dogdugu andan itibaren artık ömrünün sonuna kadar hayatin asla eskisi gibi olmayacak geceleri uyuyamayacaksin kucukken uyutmadigi icin, buyudugunde eve gec gelirse aklin hep onda kalacak. 

Hep yari tedirgin yari kaygili hyat yasayacaksin simdi son gunlerin tadini cikar. Sana tavsiyem bu bolumde cok takılma, lohusalar bu bolumdeki aldatma vs hikayelerinden cok etkilenior olmadik sorunlari kafaya takiyorlar.  

Bebeginin gelisimine katkida saglayacak seni gelistirecek kitap ve videolardan faydalan. Nihan kaya, dogan cuceloglu videolari sana iyi gelecektir  . Evliligini guzellistirmek icin iletisim dilini degistirmek icin hatice kubra tongari takip et kitaplarini edin. Bunalima girmek istersen girersin, mutlu olmak istersen de olursun. Hepsi senin elinde. Allahim saglikla kavustursun insaallah. 
(2 puan) tarafından
Ayyyy Allah razı olsun senden tavsiyeni yapacam bundan sonrası da hayırlısı artık Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,925 puan) tarafından

Az önce de diğer postuna yazmıştım ama kapatıldı. Gönderemedim cevabı.

Öncelikle o bebek içeride kalmayacak. Her an öyle güzel, öyle değerli ki, anın tadını çıkar. Hiç düşünme, modunu düşürme, hele ki sağlığını bozma bunun için balım.

Ben tam 40.haftama geldim, bebeğimde bir hareketsizlik. Çok yavaşladı. Hastaneye gidelim dedik sancı çıkıyor, 3cm de açıklık. İnşaAllah senin de ben de doğurdum, çok güzel doğumum geçti postunu görürüz güzel anne. Azıcık daha sabret, çok az kalmış :angel:<3

(2 puan) tarafından
Ay inşaallah canım benimm Rabbim yardımcımız olur seni de bi nefeste kurtarır ❤️  çok teşekkür ederim
(7,925 puan) tarafından
Kız benimki 1 yaşında bile :)
(2 puan) tarafından
Amooooo maşallah size❤️
(7,925 puan) tarafından
Ya. Onun için diyorum hiç üzme. O doğunca öyle bir hızlı geçiyor ki zaman. Ne ara 1 yaşına girdi anlayamadım. Bir baktım diş çıkarıyor, bir baktım konuşmaya çalışıyor, bir baktım yürüyor... Ohooo her gün koşuşturmaca ;)
(2 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 350 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yildiiz (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 601 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 332 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.

384,961 soru

11,513,836 cevap

35,174 kullanıcı

...