0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından
Daha önce de sormuştum al sense diye bir testin olduğunu öğrenmiştim ama bulamadık kızlar sonrasında gelmeyince enfeksiyonum var baya ondanda olabilir dedi ebe olan görümcem gelmiyordu kaç gündür yine biraz önce baktım geniş bir pijama vardı üstümde yemekten sonra da ıslaklık hissetmiştim bacak aramda ıslak bir yere oturdum sandım 2 saat olacak yemek yiyeli şimdi yine ayağa kalktım ıslaklık var çamaşırıma baktım oda ıslak doktora gitmeye çok korkuyorum alttan muayene yapacakları için bu su sızıntısı olabilir mi gerçekten kaç gün geçti aradan olmuyordu hatamı yapıyorum gitmemekle yarın normalden randevu alıp gitsem mi acaba bulabilir miyim bilmiyorum ama çok tedirgin oluyorum haftam çok erken daha 

8 Cevaplar

0 oy
(6,791 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eğer öyle bir durumdan şüpheleniyorsan hemen gitmelisin su işi hafife alınacak birşey değil bebeğin hayat suyu mutlaka git emin ol 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım çok çok yüksek ihtimalle idrar kaçağıdır
(2,479 puan) tarafından
Kuzum idrar bu kadar ıslatır mı bir de hiç aktığını farketmiyorum
tarafından
Evet tatlım aynısını ben yaşıyordum kaç kere acile gittim su kaçağı diye ama idrarmış ben fark etmiyormuşum.
(2,479 puan) tarafından
Ay inşallah benimki de öyledir seninkisi nasıl oldu peki nasıl anlayabilirim idrar kaçağı mı diye
tarafından
Canım ben anlayamıyordum hep su sandım , doktor suyuma kaç kere baktı normaldi idrarmış meğerse. Ama kokusuzdu yani hiç idrar kaçağı gibi değildi..
(2,479 puan) tarafından
Ay hadi inşallah bebeğin hareketleri normal dediğin gibi benim de kokusuz
0 oy
tarafından
Gitmelisin ihmale gelmez asla bugüne kadar durmuş olman hata canım 
(2,479 puan) tarafından
En iyisi ben randevu alayım yarın erkenden gideyim
0 oy
tarafından
Su tehlikeli. Git baksın doktor. Elbet alttan muayeneyi yapacak. Ama en azından bebeği riske so k ma
(2,479 puan) tarafından
Ah kuzum ah ilk doğumum çok zordu çok zorladılar beni çok feci bir şekilde korku oluştu bende
tarafından
Maalesef o alttan muayene korkusu bende de aynı şekilde ilk doğumdan kaldı. İkincide kontrol etcem deyince aklim çıkıyordu. Ama merak etme ikincide sanki acısı pek olmuyor. Kendini salarsan hissetmezsin bile
(2,479 puan) tarafından
Kendimi rahat bırakırsam hissetmem zaten onu biliyorum ama korktuğum için çok kasarım kendimi biliyorum:(
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Hata yapiyorsun gitmemekle ebe muneccim degil sonucta.Kalk bi acile git o bebegin suyu bitip,oksijensiz kalabilir
(2,479 puan) tarafından
Bilmiyorum ya bebek hareket ediyor ufak çocuğumda var onu da bir yere bırakamam ki şimdi herkes hasta etrafımda :(
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Benimde azar azar geldi hastanede alttan muayene yapıyorlar ama korkulacak birşey yok bebeğinin canı önemli acile git lutfen
(2,479 puan) tarafından
28+4 haftalık gebeyim canım
(2,479 puan) tarafından
Sen kaç haftalık gebeydin ve nasıl oldu kuzum seninki
(4,857 puan) tarafından
38+1 de sabah yatakta eşimle konusuyorduk altıma isedim sandım birden kalkıp WC gittim çamaşırını değiştim geri yattım beş dakika sonra tekrar çiş yaparmış gibi az az geldi bu sefer duşa girdim çıktım yarım saat sonra tekrar geldi ablamı aradım ona sordum bana bazılarının azar azar suyunun geldiğini söyledi bir saat bekle yine gelirse acile git dedi geldi acile gittim alttan birşeyle baktı kese patlamış ama az geliyor su ağrı ve açılma yoktu bekledik ertesi güne kadar bebek içerde susuz kaldı suni sancı ve açılma için ilaç verdiler 38+2 de 17.45 de doğum yaptım biraz uzun oldu
(2,479 puan) tarafından
Senin zamanın gelmiş kuzum benim çok erken bir de ben farketmedim hatta geçen lavaboya girdim çıktım oğlumla babası yatakta uzanıyordu yanlarına uzandım 10 dakika filan sonra kalktım üstümü düzeltmeye lavaboya girdim tekrar baktım çamaşırım baya baya ıpıslak olmuş hiç farketmedim
(4,857 puan) tarafından
Aslında daha zamanı vardı onun öncesinde eşimle birlikte olmuştuk yarım saaat sonra olan oldu
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Turnusol kağıdı alıp denesen bana özelde onu vermişlerdi kırmızı turnusol kağıdı kırtasiyeden alabilirsin üni hastanesinde bi test istedi 250 lira dedi bende özele gittiğimde sormuştum turnusol kağıdı verdi mora maviye dönerse sudur dedi Çok şukur bişey olmadı 
(2,479 puan) tarafından
Ay kuzum o baya uğraştırıcı imiş gazlı bez de bulmak lazım onun için
(1,752 puan) tarafından
Pedin üstüne koy kaymasın diye oyle yapıyolar
(2,479 puan) tarafından
Ne bilim vallahi al sense’yi bulabilseydim keşke ya hiç bir eczanede yok medikalcilerde olur demişler şansıma eşimin de hiç umrumda değil bir haftadır söylüyorum ne hastaneye götürüyor ne de bişeyler yapmaya çalışıyor
(1,752 puan) tarafından
Onu bende duydum internetede baktım kalmamış üni hastanesnde bi test dedi valla tam hatırlamıyorum medikale bi gittik 250 lira diıo özelde verdiler turnusolu hep duyuyodumda hastaneden verdikkerini bilmydm en kolayı kırmızı  turnusol kağıdı yarın al dene ona göre önlemini alırsın eşler boyle bilmiyolar bilemdikleri gibi umursamıyolarda Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah kuzum ayında gununde al kucağına yavrunu
(2,479 puan) tarafından
İnşallah kuzum çok sağol
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Turnusol kağıdı bul hemen ped tak üstüne koy renk değiştiriyor ise suyundhr ben erken doğum yaptım 1 günde suyum bitmiş benim Çarşamba Dr gittim Perşembe su yojtu yani bebeğimin kalbî durabilir dediler acil 33 te sezaryen oldum burda durma acile cabuk
(6,859 puan) tarafından
Anladm cnm sen bilirsin. Belki ben ilki ölü doğdu diye daha evhamliydim
(2,479 puan) tarafından
Bu arAda sabah erkenden de turnusol kağıdı alayım diyorum kırtasiyede var sanırım bunun çeşidi var mı turnusol kağıdı demem yetiyor mu
(6,859 puan) tarafından
Kırtasiye de olduğunu sanmıyorum Cnm. Mor su benimki
(2,479 puan) tarafından
Mor su mu turnusol kağıdı bul üstüne ped tak demişsin ya onu diyorum
(6,859 puan) tarafından
Mor renk canım benm kullandigim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 172 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.