0 oy
1,218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkes çok diyor ama bilmiyorum kızlar. Doktor da yürüdüğü zaman verir diyor. Diyet falan yazmıyor sizin bebekleriniz ne kadar 

43 Cevaplar

0 oy
(11,068 puan) tarafından
Maşallah ciddi misin :) 

Kızım 18buçuk aylık ve10buçuk kilo :)) 

Sizin ki çok fazla umarım sorun teşkil etmez sağlık açısından
tarafından
Yemin ederim 4. Ayda 11 kiloydu 76 cm Di. Şuan hiç bilmiyorum 5. Ayda getirme dedi kontrole çünkü virüs aşısı varmış. İğneden iğneye bakıyor işte sağlık ocağı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlum iki yaşında 12 kilo 

Yasiti bir kız var çocuk yerinden kalkamıyor adım atsa düşüyor oğlumda maşallah normal çocuklar gibi koşar yaramazlık yapar bana göre zayıf eşime göre ideal der 
tarafından
Benim kızım 18 aylık 12 kilo ama hiç durmaz yerinde oğluma üzülüyorum
tarafından
Üzülme altını açarken bacaklarını kollarını hareket ettir egzersiz yaptr
0 oy
(1,732 puan) tarafından
Eger sadece mama ile besleniyorsa biraz daha az kilo  yapan mama verebilirsin. Hipp  fazla kilo aldirmiyor. 

Bebelacla aptamil bebege çok yarıyor. 

Bide 6 aydan sonra kilo alimi  yavaşliyo  ek gidaya gecince de biraz temkili davranirsaniz yaşina geldiginde normal olur kilosu
tarafından
Şuan 5.5 aylık koca bir çorba kasesi bebe bisküvisi yiyor bildiğimiz büyük kase
(1,732 puan) tarafından
Yaa size tavsiyem vermeyin hele  bebe biskuvisi.

Kilo aldiran degilde daha cok vitamin vercek besinler vermeye calisin.

Bebe biskuvisini de evden atın bu kadar kilosu olan cocuga nasil veriyonuz. Baska birsey yemiyor diye veriyosarniz yemesine gerek yok zaten 1 yasina kadar temel besin mama ya da anne sütü
(1,054 puan) tarafından
Valla ben şok o kiloda çocuğa nasil bebe biskivisi veriyosun
0 oy
(610 puan) tarafından
Boyu uzunsa birşey olmaz  hele bi yürüsün geçer gider herkes zayıf olacak değil herpsi şişman olacak değil her kişinin yapısı farklıdır
tarafından
Boyu 76 cm kuzum
0 oy
(582 puan) tarafından
Benim kızım 2 yaşında 12 kilo 
tarafından
Benim kızımda 18 aylık 12 kilo civarı oğlum neden böyle oldu anlamadım
(582 puan) tarafından
Mamayı aşırı fazla yiyo çünkü bence mamanın biraz azalması lazim
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Ya canim benim oğlumda hep ilerideydi 6 aylıkken 10 kiloydu hep doktor mama iciyosa diyet yapacaz diyodu ama anne sütü sadece aldığı için gerek duymadlar suan oğlum 20 aylık 11 kilo 
tarafından
Benimki mama kuzum
0 oy
(421 puan) tarafından
Canım benim oğlum 7 aylık 9.5 kilo ama boyu da uzun normal gözüküyor senin bebeğinin boyu nasıl çok tombiş mi duruyor ysni boy da önemli 
tarafından
Hayır kuzum bebeğimin boyu kızımın boyu kadar resmen. 76 cm en son
(421 puan) tarafından
O zaman iyi doktorlar boyuna göre bakıyodur canım benim oğlum 70.5 cm di 1 ay önce yani 6.ayda şimdi 7 aylık
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Benim yigenim de öyle idi mama içtiği için sonra fossa kg oldu inda zayıfladı cnm 
tarafından
Evet mamayi ek gıdaya tamamen geçtikten sonra birakicam
0 oy
(150,354 puan) tarafından
Normal degil yaa 
tarafından
Evet sevdoş
0 oy
tarafından
18 aylık oğlum 9 kilo kuzum senin bebiş çok kilolu
tarafından
Evet aşırı birazdan foto atarım
tarafından
Atma kuzum nazar olur yazık yavruna sen iyi bir çocuk doktoru bük diyete başlayın olmazsa mamayı değiştirir mama da çok kilo yapar
0 oy
tarafından
15 aylık oğlum 10 kilo. Fazla bence 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Benimki biri 9 aylık 11 kilo biri 27 aylık 12.5 kg :D maşallah senin tosuna 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
anne sutuyse cok sorun olmaz heralde. ama mamaysa dikkat etmende fayda var
0 oy
(2,718 puan) tarafından
19 aylik benim oglan 10.50 kilo
0 oy
(9,623 puan) tarafından
Maşallah canım Allah nazarlardan korusun ama ileride hareketleri kısıtlanabilir yani kilosu yüzünden hareket edemez edemedigi için kilo alımı devam eder belki tam terside olabilir ama sen yine de dikkat et başka doktorlara da götür benim görümcemin çocuğu 10 buçuk aylık oda kilolu korosundan dolayı bırak sürünmeyi hiç oturamiyo bile hemen geriye yigiliyo tabi her çocuk bir değil dediğim gibi tam tersi de olabilir hareket etmeye çabaladıkça kilo da verebilir inşallah sağlıkla büyür canım bi rahatsızlığı olmasın da kilosu az çok farketmez 
0 oy
(46 puan) tarafından
Cani. Hareketlendikce  duruuo  kilo alimi telas etme  bosuna   benim oglumda 10 kiloydu  ama simdi 20 aylik 12 kilo  duruyo yani  
0 oy
(260 puan) tarafından
29 aylık kızım 12 kilo ya benimki çok zayıf;(((
0 oy
(891 puan) tarafından
Bnm oglumda 6 aylik 11 200 kilo sadece anne sütü aldigi icin sıkıntı yok zaten ilerde vercek kalmaz bu kilolar
0 oy
tarafından
Valla kuzu hastalığı filan yoksa bisey olmaz herhalde benim bebeğim 10 aylik 8 kilo 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Cocuk doktoruna mi gittin cnm sen..5 ay icin cok fazla kilosu cnki..yani normal demeleri cok sacma bnce..ilerisi icin sknti olur obez vs.dikkat et

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 962 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 236 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 219 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prens annesii23 (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,586 soru

23,709,201 cevap

312,159 kullanıcı

...