Öyle cok isterdim ki can ciğer sarması olmayı onu böyle bağrıma basmayı bastım da ama aile tarafından ayrı büyümek zorunda kaldık küçükken cok ayrı kaldık o kardeş bağı çok gelişmedi sanırım birde ben sevgiye cok aç bi cocuktum şiddetle öfkeyle kinle büyüdüm kıskançlıkta cabası... Kardesımde aynı şekilde büyüdü kötülükle yani, ben birbirimize iyi gelelim istedim hep onu korumak kollamak onun göremediği şeyleri göstermek bi abla nr yaparsa onları yapmayı yani ama o hep kendi bildiği gibi anladı anneme karsıda öyle cok öfkeli ve ben onu bu halıyle kabul ettim. Cok kez benım tüm önemli günlerim mahvoldu sınava girmeme 1 - 2 hafta varken intihar etti hastaneye ben götürdüm babam duysa mahvederdi ama adli olay oldugu için yinede çağırdılar ve hep arkasını annemle ben topladık şimdi 22 yasında ben 25 yasındayım asla anlamıyor bana hep ezik muamelesi yapıyor cok egolu yani hani anlarsınız ya konusmalarından bana acıyor gibi bakıyor hissediyorum bunları oda acık acık belli edıyor cekınmıyor zaten. Yıllardır böyle yani silme olayına gelınce de 4 ay önce aradı beni annemle konus hiç yüzü gülmüyo biraz modunu değiştirsin dedi tamam dedim annemi aradım anne biliyosun kardesimi briaz daha alttan almaya çalış dedim, annemde dedi ki kızım dayanamıyorum artık sabah pişi istedi yaptım tabağı yere çaldı her yer dağıldı dedi niye öyle yaptı anne dedm hamura lımon sıktım diye dedi, bilememiş kadın sıkmıs napcan yani ve annem 90 küsür yasında babaanneme bakıyor alzeimer kadın altını al yemeğini yedir tüm yük annemde biz sadece empati ve anlayıs beklıyoruz neyse geri mesaj attım kardesıme annemle konusunca bak annemın yükü ağır kendi istediğini kendin yap sıkıntı cıkmasın dedim baba cok ağır laflar söyledi bende hiç bişi yazmadan whatsapı sildim engellemedim yani, ama o beni her yerden engellemiş eşimi de aynı şekilde, ben msj atmayacagım aramayacagım ya nereye kadar giderse artık anlamayacak biliyorum ama cok içim yanıyo kardeş demek cok baska bi de annem babamın 2.hanımı öbür karısından 5 cocugunu annem büyüttü ev barka koydu ama kmse kıymet bilmedi hep 3 ümüzü dısladılar, o bunların farkında ama beni hep itiyor. 1 tane arkadasım yok kız kardeslere o kadar imreniyorum kii... :(((( hakkınızı helal edin uzun diye okumak istemeyebilirsiniz içimi akıtmak istedim yüreğim yanıyo