0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından
https://vm.tiktok.com/ZSJ6e2oGc/

Allah seni test ediyor

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynn cnm okadr cok teste tabi tutuluyorumki şükür diyorum hep
(3,756 puan) tarafından
Ne mutlu sana inan bunu başarablmk çok güçlü olduğunu gösterr helal olsun sana:)❤️
tarafından
Sağ ol canım Çünkü ben her gün her saniye şeytanın Ben de uğraştığını neler yaşadığımı ama Allah biliyor o yüzden de şu anda Arafta kaldım hocalarımın bana söyledi daha da sıkıştır alacaksın Çünkü Allah'a dönük biri olduğun için seni şeytan döndürmeye çalışacak sabret sabrın sonu selamettir Rabb'im sana yardım ediyor ama Şeytanda seninle çok uğraşıyor bu konuda biz sana yardımcı olacağız dediler ve namazlarımı aksatmadan kılmaya çalışacağım başlıyorum çünkü yine o şeytana dönmüyorum ben çok testlere tabi tutuluyorum tutunacağım da ömrümüz soluğumuz yettiğince bundan kaçış yok
(3,756 puan) tarafından
Öyle cancağızim öyle ❤️

Şeytan çok uğraşıyor hemde çok

Allah yardımcın olsun kardeşim
tarafından
Amin canım inşallah alnımın akıyla bu durumdan çıkacağım tövbe aldım Bir daha tekrar almam gerekiyor adaplar ve saireler vardı onları yapamadım 3 tane çocuğum olduğu için İnşallah ileride vekil olurum hocalarımın vekillerinin bana söyledi çok iyi algıya sahip ve çok iyi bir akla sahip olduğumu söylediler bunu hocalardan büyüklerden duymak çok iyi inşallah hayırlı şeyler yaşarım ki hayırsız da olsa her şey Rabbimden geliyor binlerce şükürler olsun ki kurban olduğum Yaradana mı ekmek verdiği sürece ekmeğimiz kırılmadığı sürece bir nefes Ömür sürdürüyor bize inşallah herkes  benim düşünceye sahip olurlar da İnsanlar yaptığı bazı şeyleri sorgular hayatı sorgular Çünkü bu hayat gelip geçici öbür dünyayı kazanmak çok önemli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynen kuzum ilk isyan edip sonra şükür diyorum Rabbım ilk şükür diyene kadar da sınavımız bitmez 
(3,756 puan) tarafından
https://youtu.be/ONunq-p-Fv4 Senin icin buldum cnm video olarak
tarafından
Saol bebeğim hemen izliyorum
(3,756 puan) tarafından
Rica ederim bitanem ❤️ izleyince yazarsın❤️
tarafından
Allah bin kere razı olsun kuzum. Zaten bu aralar çok duygusaldim tam da oldu. Gerçekten herseyde Bi hikmet varmış bebeğim olmadan önce çok dedim olmuyordu Rabbım bebek nasip et diye oldu çok şükür şimdi hasta ilk öğrendiğimde 2 gün ağlamaktan sütüm kesildi hastanelerde sabahladım şimdi diyorum ki ya doğarken ölseydi ya doğduğunda sakat kalsaydı ya beni hiç gormeseydi duymasaydi Rabbım kimseye dermansız dert vermesin
(3,756 puan) tarafından
Aynen öyle cancağızim ♥️ şükretmek lazım unutuorz bazen yada yapamiorz ama bunları aklımızda tutark hep kendimize hatrlatrsk daha güzel ve kolay işimiz Allah'ın izniyle cancağızim ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 311 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 746 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 454 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Toprak48 (590 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,352 soru

24,384,541 cevap

348,948 kullanıcı

...