0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (158 puan) tarafından

Ek gıda dönemine geçtik. Bebeğim 6 buçuk aylık ve ufacık porsiyonlar ile birşeyler hazırlıyorum büyük bir hevesle ama yedirmek mümkün olmuyor Bi kaşık da olsa çöp oluyor nasıl sevdiricem yaa. Bebeği ek gıdayı fazla sevmeyen var mı.

Sevenlerde hangi yolu izledi :(

12 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Sevdiği şeyleri bulana kadar deneme yaptım şimdi sevdiklerini yiyor 
(158 puan) tarafından
Neler mesela
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eline oyuncak ver veya ilgisini çekecek Bi kitap felan 
(158 puan) tarafından
Atıyor kızıyor ıslak mendil poşetini çok seviyor biraz onunla oyalıyorum ben veriyorum kaşıkla o çıkartıyor
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Yemeyen bebek yemez bacım kendi oğlundan biliyorum 15 aylık hala ayni
(158 puan) tarafından
Ayyyy deme. Yemiyor ya. Sizin neler yiyor hiç mi yemiyor yada
(3,568 puan) tarafından
Genelde zorla yediriyorum ama istyerek hiç bir şey yediğini gormedim
0 oy
(884 puan) tarafından
Benim de öyle canım. Ama bir kaşık zorrrrrla ağzına koyuyorum tadını alınca gerisi geliyor yiyip bitiriyor. Ama ilk kaşıkta inanılmaz zorlanıyorum zorla kaşığı ağzına tıkıyorum. Heryere püskürte püskurte
(158 puan) tarafından
O püskürtme mahvetti bizi. Bi mama yicez sonu duşla bitiyor çok üzülüyorum ya şöyle iştahlı iştahlı yese
(884 puan) tarafından
Yer yer sen hiç üzülme ama pes de etme. Bi de söyle bir şey. Ben ona özel yemekler yapıyordum. Ama artık öyle kendimi zorlamıyorum sıkmıyorum. Kendimize yaptığım yemeklerden veriyorum. Yemeklerime ağırlıklı olarak biber salçası kullanıyorum domates salçasından çok. Patates havuçlu tavuklu sulu yemekler. Eziyorum suyun içine yine bir kaşık zorla verdikten sonra devamı geliyor. Bi de söyle düşün eskiden annelerimiz bize özel.yemek mi hazırlıyordu. Ne yemem yapsalar bize de aynını vermiyirlwrmiydi. Bak bize bir şey olmuş mu yook maşaAllah bize ahaha. Canını sıkma bebişim
(158 puan) tarafından
Çok sağol kuzum çoook haklısın da işte insan çok yıpranıyor. Birde taneli şey henüz yutamıyor korkuyorum boğazına takılır diye Allah korusun tüm yavruları.
(884 puan) tarafından
Yok zaten şu an yutamaz. Bu arada 6 buçuk olduğunu Şu an okudum farkettim
 Benim oğlum 10 aylik daha yeni yeni minik şeyleri yutturuyirum. Allah korusun. Sen yoğurda muz ekle iyice ez ez muhallebi gibi olsun ver. Elma suyu kendin sık yine istersen yoğurda ekle ya da sadece suyunu ver. Yavaş yavaş başla. Un çorbası yap. Icer mi çorba
(158 puan) tarafından
İki üç kaşık ev yapımı tarhana içer oda zooooooorla
0 oy
tarafından
Benimkide öyleydi valla ben sonra bizim yemeklerden verdim ona özel yapiyosam bile tuz salça azar azar koydum öyle havucu haşlayıp verince maalesef yemedi hiç öyle 3 gün kuralı denemedim direk çorba yaptım şükür bişey olmadı hala tuzsuz verdim zaman yemez ama bizim yemeklere can atar ki bebeklerde haklı ay tatsız tuzsuz birgün yaptım tadına baktım ben yiyemedim kaldı ki o nasıl yesin öyle düşün 
(158 puan) tarafından
Haklısın canım sade birşey veriyorum diliyle itiyor kaşığa vuruyor püskürtüyor şaştım kaldım bende artık
0 oy
(51,352 puan) tarafından
kalanlari cope atmiym gunah deyip yiye yiye uc kilo aldim ☺️
(158 puan) tarafından
Hahaha iyi güzel kuzum da nasıl yicek oğlum ya :(
(51,352 puan) tarafından
cok fenalar simdiden seciyorlar demi ☺️ benimki alti aylikken ne versem yiyodu simdi kaşık elimde pesi sira geziyorum
(158 puan) tarafından
Kaşığı uzatıyorum ya ağzına doğru. Dayak yemiş gibi ağlıyor. Tamam vermiyorum diyorum gülüyor. Delirmemek elde değil :)
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benim 8 aylık hala öyle sadece emmek istiyor yaptıklarım hep çöp oluyor benim yaptıklarımı belki beğenmez diye internetten Bebek çorbaları felan aldım onları da yemiyor :( 
0 oy
(733 puan) tarafından
Ben yoğurtla karıştırdım alisana kdar canim yemediklrini
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Benn iki gundurr surekli tukuruyo yogurt sevmedi yumurta sevmedi bebe buskuvisi yaotim kendim azcik onu sevdi ama genede tukurdu savasiyoruz reamn
0 oy
tarafından
Ek gidaya kac aylik iken basladin merak ettim
0 oy
tarafından
Daha ek gıdaya yeni geçmiş yiyeceği günlerde gelcek sıkma canını az az yer şimdi birden alışamaz 
0 oy
tarafından
Basta bende oyleydim canim danino disinda bisey yemiyordu bide mama agzinda bekletiyordu bende uzandirip koyuyordum agzima cenesini hafif bastirip veriyordum cok sukur simdi herseyi kendikiginden yiyor

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 998 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 295 göst.
5 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 269 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Birmelekannesiii (74 puan) tarafından soruldu

408,508 soru

12,274,496 cevap

37,698 kullanıcı

Kategoriler

...