0 oy
709 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
Kizlar dün bebegim birden ateslendi doktorumuzu aradik gerekenleri söyledi ve bizde uyguladik.o ara kayinvalidem görüntülü aradi bizde anlattik iste atesi cikti keyifsiz falan diye.neyse sabah erkenden aradi iste sabahlara kadar uyuyamadim yatakta döndüm durdum gece bile arayacaktım kendimi zor tuttum falan dedi tamam hakli merak eder insan ama bu bize guvenmiyormus sanki biz yapamasmisiz hissi veriyor ki bizde 30 yasinda koca insanlariz. cocukla ilgili konularda ben biliyorum dogrusunu havasinda hep.Kayinpederimde arkadan konustu sesi geldi anasi var babasi var sen niye bu kadar panik oluyosun gerekenleri yaparlar zaten sabaha kadar da uyumazlar dedi ki hakli da bunu soylemekte takdir ettim babami.Yani tabiki insan endiselenir sağolsun aradi da ama bazen cok abartiyo sehir disinda olmasina ragmen mesela bebek atesleniyo ya hemen ben geliyim diyo bir kere daha boyle olmustu biz hallederiz ihtiyac olursa arariz dedik cunku hastalik durumlarinda kalabalik olunca bebek daha cok bunaliyor.siz olsaniz ne dusunrdunuz

21 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kadincağız merak ediyor güzel bişey bu bence..
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 679 göst.
0 oy
9 cevap 1,099 göst.
23 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Birminikannesi (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 349 göst.
0 oy
3 cevap 195 göst.
28 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_9964597 (2 puan) tarafından soruldu