0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bende migren var aşırı derece de agrıyor 3 tane hap içtim doktor içebilirsin dedi geçmiyor ama napsam . soğuk su koydum geçmedi migren sorunu yaşayan varmı

10 Cevaplar

0 oy
(17,480 puan) tarafından
Çay iç. Sende ise yarar mi bilmem ama gün boyu yorulunca akşam çay içerim kendime  gelirim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Misal ben şuan bile agriyor hergun mutlaka agriyor parol alabilirim bitek o da bi ise yaramıyor 
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Ayy benim eşimdede var canim malesef gecmiyo napsada cok kotu cidden
0 oy
(9,668 puan) tarafından
Migren mi ne bilmem benim de ağrısın asla geçmez paroladan başka yutamiomda patates falan koyarım tülbentle sararim
0 oy
(5,216 puan) tarafından
canm mentol taşı mı ne varmş onu denedin mi. bende geçen internette gördm migren hastaları için yazıyordu 
tarafından
Farmaside var kuzum migren taşı olarak geçiyor gerçekten de rahatlatiyor
0 oy
tarafından
Farmasinin migren taşı var rahatlatıyor onunla masaj yapıp karanlık odaya yatınca dene derim şimdi de şeker at ağzına bazen oda kesiyor 
(754 puan) tarafından
Canım tatlı daha çok tetikler migreni
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Gözlerini bağla karanlık oda da uyu 
0 oy
(754 puan) tarafından
Canım benim de hafta da en az 3 defa girerdi hacamat yaptırdım çok faydasını gördüm şimdi ayda yılda 1 giriyor
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Bende de ama çaresi yok serum iğne olunca anca geçiyor 
0 oy
(894 puan) tarafından
Eşimde var migren at jeli kestanesi iyi geliyor. O kendini biliyor ağrı çoğalmadan anlıyor ben jeli sürüyorum biraz dinleniyor sonra şükür kolay toparlıyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu.53 (1,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
4 Şubat 2025 Moda kategorisinde Ftm1907 (574 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 50 göst.

412,839 soru

12,429,749 cevap

45,633 kullanıcı

Kategoriler

...