0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (11,926 puan) tarafından
Vergi veriliyor mu bir yere basvuruluyor mu? Ben cuma günleri pazar yanında yada camı yanında kahvaltılık sos satmak istiyorum da

4 Cevaplar

0 oy
(12,771 puan) tarafından
Seyyar satıcılar genelde vermiyor cnm ama zabıta yakalar ise malına el koyar pazarda açmak için de belediyeden izin alman lazim en güzeli belediyeye gidip sorman cnm 
(12,771 puan) tarafından
Mesela bizim bı komşu var çorap pijama satıyor okul dagilmaya yakın durur babam da zabıta ile konuştu mesela pazar dursa sorun olurmu diye olmaz demisdi durmuştu işte sen zabıta belediyeye sor yazık emek vericeksin alıp sonra el koymasınlar
(12,771 puan) tarafından
Dolap uygulaması instagramda sayfa vs de açabilirsin kurs zamanı terzilik vardı kadiar bilerek kıyafet diker satardi boyamacilik vs vardı mesela tablolar yapar hocalar alırdı
Bizim hoca 350 400 TL el boyaması sehba almıştı mesela öyle şeyler de düşünebilir sin
(11,926 puan) tarafından
Kız denedim hiç satılmadı ondan hatta bir iki akıllı denemelik ürün istedi. Fabrikayım sanki ben
(12,771 puan) tarafından
Yakinlar da olsa konu komşu denemelik vs az tadımlık denersin ama işte insanlar düşüncesi bilinmiyor
(11,926 puan) tarafından
Ya tabi ki o sosu oraya götürcen ama bir tane de açıcaksın oraya ekmekle taktıracaksın. Ama ne demek tadımlık kavanozla ürün istiyor. Begenirsekte alırız diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genelde bir ödeme yapılması gerekiyor diye biliyorum zabıtalar yoksa el koyuyor 
(11,926 puan) tarafından
Acaba ne kadardır bes liraya sos satıp 500 lira o demesek bari belediyeye
tarafından
Onu oturduğun belediyeyi arayıp sorabilirsin
0 oy
tarafından

Pazarda açman en garanti cnm 

Belediyeden izin alıyorsun.  

Sonra yer ücreti veriyorsun.  Zabıta lar gezip topluyor. Pazarda

(11,926 puan) tarafından
Buyuk ıhtımal yer ücreti cok tur
tarafından
15 .20 lira filan burda cnm. Eşimin halasının kızı tezgah açıyor ordan biliyorum
(11,926 puan) tarafından
Aaa iyimiş o zaman olur tabi
tarafından
Sen bı belediyeyle görüş cnm
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Pazar yerinde tezgahı olanlar belediyeye kira veriyor. Bizim burda bı de kadınlar pazarı var.coronadan önce vardı daha doğrusu şu anki durumunu bilmiyorm. Halk eğitim destekli kadınlar yaptıklarını satıyorlardı. Kısır börek pasta vs. Aklına ne gelirse. Kadınlara destek amaçlı olduğu için onlardan para aldıklarını sanmıyorum. Şehrinde varsa onlara da sorabilirsin
(11,926 puan) tarafından
Dur bakayım pazartesi kadın kollarını arayım
(1,886 puan) tarafından
Ara canm yol gosterrler.
(11,926 puan) tarafından
Dedigin gibi belki burada da oyle bir yer vardır. O zaman recel filanda satarım
(1,886 puan) tarafından
Canm burda el işinden yemeğe kadar aklına ne gelirse satıyorlardı. Haftada bir gün kuruluyordu. Baya da güzel satış oluyordu tek gün olduğu için. Biz daha çok öğle arası yemek tarzı şeyler alıyorduk canım çekti şimdi:)
(11,926 puan) tarafından
Ay ne iyi olur ya

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,697 göst.
3 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,254 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 445 göst.
30 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (564 puan) tarafından soruldu