Sıkıntımı anlatacak bi kız kardeşim yok Annemi de üzmek istemiyorum. 5 yıldır birbirimizi çok sevdik beni herşeyden çok seviyordu eşim evlenecez tam derken hiç yoktan abisi evlenmeden olmaz dediler tmm dedim 5 yıl geçti öyle böyle benm için annesiyle aylarca konuşmadı. Babamı geçen sene kaybettim tek kızının mürvetini göremedi şimdi 4 aylık evliyiz 6 haftalık düşük yaptım. Evim dayalı ama her gün kaynanama gidiyorum 11e kadar öyle eve geçiyoruz eve gidince de eşim yorgun oluyor uyumak istiyor ama ben de ilgi istiyorum evli olduğumu hissetmek istiyorum eşim çok iyi merhametli bişey istesem kırmaz. Ama annesi hayattan bezdirdi benim gibi geliyor hergün ortanca olan ayrıldı evinde gelmiyor. Bana hep seni çok mutlu etcem onlar gibi olmicaksın diyordu artık o kadar çok sıkılıyorum ki bunalıma giriyorum eşim beni hiç anlamıyor sadece ben ailemi bırakmam diyip duruyor annesi çok çok fena hiç yalnız bırakmıyor eltimle konuşsak ne konuşuyorsunuz fısır fısır diyo bizi dinliyor sonra eşimize kayınpederimize söylüyor anneme bile gitsem peşimden geliyor. Sadece evim de oturmak istiyorum buda şimdi için imkansız görünüyor
1,490,367 soru
24,357,180 cevap
346,807 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın