0 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar merhaba 16 Mart'ta oğlumun doğum günüydü bir gün önce kaynanam bizim eve geldi sözde bana yardım etmeye neyse kayınvalidem çok yaman vijdansiz sorumsuz düşüncesiz acımasız kendini beğenmiş bir kadın evime ne zaman gelse topuklu giyiyor halilarimi deliyor neyse geldi bize beni çıldırttı birtane bardağı kaldırmadi bide aksine dağıttı sürekli bana karışıyor oğluma ne yediriyorum ne iciriyorum kısaca yaptığım herşeyi yanlış buluyorum annneligimi hep yargılıyor küçümsuyor kendisi 15 yıldır bebek bakıyor. Bebek bakıcısı dadı yani 

Oğlumun doğum gününde beni çıldırttı evde kimsede topuklu ayakkabı yok birtek o giydi zaten bayada yaşlı 65 yaşında bı ayağı çukurda gibi duruyor birde topuklu giyiyor neymiş oğlumun doğum gününde annem ona özel iyi akşamlar ben gidiyorum dememiş cümleten herkeze iyi akşamlar kalın sağlıcakla demiş neymiş ben onu bir arkadaşım gelmişti onla tanıştırmayi atlamışım neymiş önemseyip arkadaşımla tanistirmamisim doğum gününden sonra eşimi arıyor karın beni watsabinda paylaşmadi bni dısliyor demiş 

Sürekli benimle uğraşıyor neden yuvamız yikiyorsun eline ne geçecek dedim oğlumu evlendirrim yıkılırsa yıkılsın eşyası var arabası var herşeyi var dedi bana 

Sonra bı pazar günü eşim 1 yaşında oğlumu anneme götürcem dedi mesafe baya uzak arabayla gidecekler araba koltuğuna koyarım dedi bnde kime sordun dedim anneme söz verdim dedi  bnde gözüm arkada kalır olmaz dedim öğünde çok hastaydım biraz tartıştık eşimle sonra bn iyice kötü oldum bı kaç gün sonra eşim bni anneme getirdi bir gün kalın gelirsiniz dedi güzel bir şekilde bizi bıraktı 

Bnde watsabimda bebeklerle ilgili bişey paylaştım bebeklere çok fazla oyuncak vermenin zararlarından falan bahsediyor su özetle 

Bana bunu okuyunca msj attı vay sen şizofrenmisin paronayakmisijn ne yapmaya çalışıyorsun falan dedi tartıştık bnde ortada nevar asıl paronoyak sensin dedim 

Telefonunu kapattı ve eşim bni bir haftadır aramıyor annemden Almayada gelmedi telinide açmadi durduk yere 

11 Cevaplar

+2 oy
(780 puan) tarafından
Eski postlarına baktımda esin başkasına ev açmış evlenmiş boşanma davası açmışsınız annende kalmışsın çocuğunu elinden alacakmış şimdide bu postu açmışsın sen hala o adama eşim diyorsan  senin destek alman lazım bence Allah hakkında hayırlısını versin
-Reklam-
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Annesini sorgulasın önce.
0 oy
tarafından
Kaynanan doldurmuştur belki günahını almayayımda
0 oy
tarafından
Boşver ne hali varsa görsün eşin almaya da gelir illaki merak etme ama bnce mesaj atıp açıklama yap yeter 
(75 puan) tarafından
Burda ne bnm elbisem var ne oğlumun birşeyi var zorlanıyoruz uzun kalmiycaktik burda
tarafından
Allah yardımcın olsun ya kaynanan olacak pisliğe de Allah vicdan versin
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Keyfi bilir cnm mis gibi kal annende..bu ceza degil ödül bnce;))
0 oy
tarafından
Sende arama boşver ana oğul psikoloğa gitsinler 
0 oy
(344 puan) tarafından
Hayret ediyorum gerçekten böyle insanlara. Ona uyan oğullarına ayrıyetten hayret ediyorum tövbe ya. Allah sana kolaylık versin 
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Hiic arama canmm hic usteleme hele bni al hic deme manyak anasinn sozune bakiyosa gelmesin zatn. Ee sonucta gelio alacak anlasin sucunu sen ararsan iyice kendini hakli gorurr
0 oy
tarafından
Esin nr yapmaya çalışmış değil yapmış yapıcağını anasına destek..
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Ay kaynana ya bak ya kesin o doldurmuştur eşini bide paranoyak dediğini faln atmıştır eşine kesin yani
0 oy
tarafından
Annesinin dolduruşuna gelmiş belli bide dadıymış ya ben bilirim havalarında kayınvaliden galiba hiiiiç üzerine düşme boşver evine git orası seninde evin evi'nden seni mahrum etmeye hakkı yok eşinin . Eşin seni dinleyen biriyse üzerine düşme ama anneci biriyse konuş derim kayınvaliden aklını çelebilir evlendiririm falan demiş zaten. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 724 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 420 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 699 göst.
0 oy
10 cevap 530 göst.
9 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Berna bora (451 puan) tarafından soruldu