Kızlar merhaba 16 Mart'ta oğlumun doğum günüydü bir gün önce kaynanam bizim eve geldi sözde bana yardım etmeye neyse kayınvalidem çok yaman vijdansiz sorumsuz düşüncesiz acımasız kendini beğenmiş bir kadın evime ne zaman gelse topuklu giyiyor halilarimi deliyor neyse geldi bize beni çıldırttı birtane bardağı kaldırmadi bide aksine dağıttı sürekli bana karışıyor oğluma ne yediriyorum ne iciriyorum kısaca yaptığım herşeyi yanlış buluyorum annneligimi hep yargılıyor küçümsuyor kendisi 15 yıldır bebek bakıyor. Bebek bakıcısı dadı yani
Oğlumun doğum gününde beni çıldırttı evde kimsede topuklu ayakkabı yok birtek o giydi zaten bayada yaşlı 65 yaşında bı ayağı çukurda gibi duruyor birde topuklu giyiyor neymiş oğlumun doğum gününde annem ona özel iyi akşamlar ben gidiyorum dememiş cümleten herkeze iyi akşamlar kalın sağlıcakla demiş neymiş ben onu bir arkadaşım gelmişti onla tanıştırmayi atlamışım neymiş önemseyip arkadaşımla tanistirmamisim doğum gününden sonra eşimi arıyor karın beni watsabinda paylaşmadi bni dısliyor demiş
Sürekli benimle uğraşıyor neden yuvamız yikiyorsun eline ne geçecek dedim oğlumu evlendirrim yıkılırsa yıkılsın eşyası var arabası var herşeyi var dedi bana
Sonra bı pazar günü eşim 1 yaşında oğlumu anneme götürcem dedi mesafe baya uzak arabayla gidecekler araba koltuğuna koyarım dedi bnde kime sordun dedim anneme söz verdim dedi bnde gözüm arkada kalır olmaz dedim öğünde çok hastaydım biraz tartıştık eşimle sonra bn iyice kötü oldum bı kaç gün sonra eşim bni anneme getirdi bir gün kalın gelirsiniz dedi güzel bir şekilde bizi bıraktı
Bnde watsabimda bebeklerle ilgili bişey paylaştım bebeklere çok fazla oyuncak vermenin zararlarından falan bahsediyor su özetle
Bana bunu okuyunca msj attı vay sen şizofrenmisin paronayakmisijn ne yapmaya çalışıyorsun falan dedi tartıştık bnde ortada nevar asıl paronoyak sensin dedim
Telefonunu kapattı ve eşim bni bir haftadır aramıyor annemden Almayada gelmedi telinide açmadi durduk yere