0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim a.p  izinler kapanmış yine vakalardan dolayı 7 ay oldu ya. Biz tayin çıkmadan izine gelince oğlumu sünnet ettirelim diye düşünüyoruz ama maalesef gelemiyor kapanmış yine eşim sorarim belki verir dedi ama benim hiç ümidim yok 

Moralim alt üst oldu 7 aydır tayın için dişimi sıkıyordum ama aşırı derecede yoruldum çocuk her gördüğünü babası sanıyor ya deliricm artık aylardır görmüyor babasını telefonda baba diyip duruyor Normalde konuşmuyor babasnin sesini duyunca konuşmaya çalışıyor eliyle gel gel yapıyor.

Şu dışarıda keyfi gezenlerin yüzünden benim oğlum babasını göremiyor ya hakkını ödeyemecekler bizim çocuklarımızn 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm izinler kapali bnm esim de geldi babalık iznine ama 10gun izin istedik ama kapalı 
tarafından
Vermezler diyorsun yani :( Bu arada Allah bağışlasın
tarafından
Sağol canm verm zlee r esim de dedi
tarafından
Tamam cnm sağol yinede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim esim de askeri personel bızım de garnizon terk yasagımız var 2 senedir canım sadecee gecen Yaz acıldı ve suan yıne aynu ne yazkkı
tarafından
Sen gitmedin mi canim hataya yanına
tarafından
Üst bölgesinde cnm eş götürülmuyor çarşı çıkışlarıda yasak zaten
tarafından
O kotu olmus kuzum ama hıc sanmam askeriye vırus nedeniyle cok katı İzın vermez yaptır sen sunnetı ı bende 2 hafta oldu kestirdim hıc korkma
tarafından
Yok cnm.babasi gelince yaptırayim inşaallah o psikolojiyi kaldıramam tek başıma ne zaman gelirse artık şans yok bizde zaten
tarafından
Asker esı olmak demek hayata 1 0 baslamak demek ne yazkkı canım ama napalım canları sagolsun
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Eşim doğuma bile çok zor gelmişti. İzinler kapalıydı yine ki normalde doğum ve ölüm izni var. Bence biraz zor canım nerde görevde şuan?
tarafından
Evet cnm esikde aynı şeyleri söyledi :( Hatay'da şuan
(2,494 puan) tarafından
Çok zor Allah yardım etsin çok iyi anlıyorum seni. Benim eşim de 7 ay Suriye'de kaldı çok zordu. Eğer acelesi yoksa eşin gelince birlikteyken yaptırın canım sünneti
tarafından
Yok canım acelesi ama eşim bahaneyle gelir diye düşündük ama işte olmadı bu bir senedir bir kere gördüm eşimi oğlum için istiyorum da hayırlısı canı sağolsun
(2,494 puan) tarafından
Allah ayaklarına taş değdirmesin inşallah hiç birinin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
15 Haziran 2022 Aile kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
0 oy
12 cevap 368 göst.