0 oy
610 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Her hangi en kötü kavganıza bunu başına kakarmısınlz?

34 Cevaplar

0 oy
(3,836 puan) tarafından
cok sinir olmadigim surece kimsenin canini yakmam hele de maddi konularda. ama esimde olsa nankorluk yaptigi oluyor ve bu aralar yapiyorum 2 yilin sonunda sabrim kalmadi malesef. 
-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından
Valla eşimin ailesiyle tanıştığım günden beri bir tane çoraplarını dahi giymedim. Hiç faydaları olmadı düğünde buna dahil. Düğünümde 100 tl taktılar. Herşeyi eşim ve kendi babam yaptı. Oğlum oldu onad aynı şekilde bir tane çorap almadılar. Hala da babam yardım eder herşeyimizi alır, yetişemediğimiz yerde yetişir. Ama eşime asla birgün adıyla benim ailem yapıyor seninkiler yapmıyor demedim. Elinde olan yardım eder demekki sizinkiler de yok napalım derim, ki kayınbabam emekli ve çalışmaya devam ediyor parası pulu herşeyi var. Ama yapcak bişey yok. Bana zararları olmasın da faydalarını geçtim 
0 oy
tarafından
nisanliyken etmistim o da bana etmisti basa kakacak bir durum yok bunda asla paranin mevzu olmasindan haz etmem.
0 oy
(374 puan) tarafından
Bir hayatı paylaşıyoruz.İkimiz de çalışıyoruz,giderlerimiz ortak o ne veriyorsa bende veriyorum
0 oy
(615 puan) tarafından
Yok demem hiç. Ben en başından beri çalışan bi kadınım. Benim maaşım olmasa arabamızı alamazdık. O da farkında. Ama bu durum onu da beni de hiç rahatsız etmez. Kese birdir sonuçta. 
0 oy
tarafından
Evlendik 2 ay sonra işsiz kaldı 5 ay sonra iş buldu bu süreçte hem hamileydim hem çalıştım hemde kredi çekip kardeşlerinin ona kitlediği borcu kapattım 1 kez bile bunu ona kötü hissettirecek imada bile bulunmadım o benim canım ciğerim şimdi olsa yine yaparım benim param senin paran muhabbeti olamaz bizim aramızda 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Benim param onun parası diye bir şey yok. Biz bir aileyiz. Her şeyimiz ortak. 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Evlilikte işte tam burda başlıyor ne olursa olsun başa kakmamali
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Artık kalkarım. Ben düğünde takılan takilardan alyansima, çocuga takılan altinlardan tut bileziğine kadar herseyi verdim. Ailemin evinde oturduk 3 sene kira vermedik üstüne 5 ay kira parası aldık onu da verdim. Eve para bırakma huyu yoktur bende acil bir ihtiyaç olur diye kredi kartı aldım. Hep kendim biriktirdiğim parayla ödedim. Bu kış montum bile yoktu düşün o gitmiş kredi çekip dükkana laptop almış. Yazıklar olsun sana ne diyeyim dedim artık. Bitti bendeki fedakarlık. 
(1,662 puan) tarafından
Sende haklıymışsın canm ya bu durumda
(2,447 puan) tarafından
Öyle maalesef canım
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Assslaa oyle şey olmaz
0 oy
(68 puan) tarafından
Ben her ay 650 TL burs alıyorum okuldan, evlendigimnen beri hiç dokunmadım hep eşime verdim evin kirasi masrafı çok diye, 1,5 yıllık da evliyiz, hiçbir zaman başına kalmayı biraz paranın konusunu açmadım :) esin çalışıp eve bakıyorsa senin benim param diye bişey olmaz evlilikte çok yanlis bir düşünce bence
0 oy
tarafından
Kalkmam ettim hala da ediyorum 
0 oy
tarafından
Kakmam esime niye yardim ediyimki benim param onun parasi onun parasi benim param. Ikimizde calisiyoruz ikimizde ortak harciyoruz. Ayrı gayrılık mı olir. Ozaman eşininde sana yaptigi hersey yardim mı?
0 oy
tarafından
Ben para konusunda ağzımı açmam. Bende varsa ortaya koyarım onun ki zaten ortada. Hiç bi zamanda ben sana şunu verdim felan demem

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 567 göst.
7 Mart 2022 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 340 göst.
25 Aralık 2021 Aile kategorisinde pikachu00 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 856 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 115 göst.
30 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Salamlar (23 puan) tarafından soruldu

403,617 soru

12,092,555 cevap

36,386 kullanıcı

...