benm esim hep negatif su adama slm vereydn oglum işin yine iyi der yol ya ben o adamı sevmym yok ya işim Zor yok ya bebeler zor pozıtf degıl ya bazen cok uyum sağlar bazende agzından cımbızla alınır Moralı bozuk gbi durur .. annen nerde cnm .. ya baban sana kıyamadgndan yapıyor benım ailemde öyle kıyamadgndan baban size özel yemek yaptırıyor hadi gelin der annem bebeye bakmaya gelmedi die annemin hastalgına inanmıyor kendi annesi 7aydır yok oncesndede 1.sene die glmedi .. wlla anneme diyorum yüz vermeyin babam durmuyor ki oglum cayır
seversın oglum tavuk alalım yumurta yeriz die bahceye babam tel yaptı evden çıkarana kadar öldüm git yardım et git yardm et die die dilimde tüy bitti gittitignde işi yarı etmişti babam wlla bak erkege yüz vermeye gelmez herkes bu alıyor hani bunalıyoruz da annesi babasınerde ben ücretsiz izindeym babasgln diyecegi sey su sizde de nasl para olmaz wlla bizde de yok herkes kendi ekmegige baksın oldu cnm enayimiyiz verecek wlla bak böyle konusurlar oda annesgile hiç yansıtmaz babam kıyamaz annem biraz dha seydir kac kredi ödüyolar biz alırız der babam daha öncesinde babamın arabasını cok kullandı .. mesela bi ortamda enstemde az konusur ama ılımlı olumludur biri bişey dese hemen atik olur güzel cvpverir bizmkş bıkkın gibi .. cnm bosansak gitsek care mi degıl bende bi ara cok düşündüm ortama girdign adam herseyle uyumlu olacak ya onu bunu bilmem oyuzden deli olup sen ona kahrını cektir wlla bak ..ben esimi uyarınca oda tmm der ama yapmaz tmm der inadına oyalanır ,:) tembelsin deynce cok kızıyor benmko cok lvga edşyorz evde fln yardm eder ya bana baya ..ama babamlar yaptgına göre dedirtmeden yap derm bahce evine adam salıncak kurdu gelınce yorumlar sıkılmasn die düşün yani onu bile iş halledipte odunları bulamadı salıncak netten aldık 200 e 1kğsüre denk geldi babamda kredi ödüyor koz bide maasını mı veeşyrsn verme ben calstgım zaman cok sıkısırsa maasımdan alırdı benm kart bende tabiki cok nadir alırdı bi ara kartım ondaydı işteyken yemegini fln nenden Almus smdi calsmyrm hesabıma para at diyorum kart borcumu ödemek için ekssi hesaptaym diyor banane dedm köyünden arsa almadan önce düşünecektn dedm ..