Ilk dogumumda 30haftalik oldu. O zamanlar kaynanamlarla oturuyordum iste komsular falan konusuyorlar yalancı sancilar olur artik diye gece ikide bana bir sancı geldi dedim heralde yalanci sanci bu. O zamanlarda eşimde askerde tabi ben odada tek yatiyorum. Saat 5e kadar sanci çektim yatamiyodum da halının üstünde yürüdüm durdum sonra baktim sancı sıklașıyor kaynanama dedim böyle böyle hastaneye gittik hemen düşük yapıyorum sandim ben bir aglaaa aglaa neyse gittik ve dedi kadın doktor 4cm açılması var alın bunu aşağıya doğum yapacak ben şok hic bir hazırlık yok yanıma hiçbir şey almamışım neyse indim sonra dedi kıyafetlerini çıkar burdan bi önlük al giy baktim hepsi yeşil bi tane çiçekli vardi onu aldım :D sonra serum ntsye bagladilar o ara uyumuşum saat sekizde bi uyandim suyum geldi doktora dedim tamam seni alacaz dogumhaneye dedi arkasını dönmesiyle bebegimin kafasinin çıkması bir oldu ben bağırıyorum ama bakmiyolar bende üstümdeki örtüyü açtım gördüler de geldiler sonra eşini düşürmek icin dogum haneye aldılar sanci odasinda o kadae karının karşısında dogurdum yani :D ikincisinde ise 36haftalikti 3cm acilmam vardi hastaneye kontrolume gittim ve yatış verildi sonra ertesi akşam dogurdum Allah'tan onu dogum hanede doktorlarin yanında dogurdum :D