0 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (42 puan) tarafından
8 aylık bebeginize 1 günde neler veriyorsunuz emzirme sıklığınız nedir

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emzirme aklimiza geldikce emerek uyuyo bide 

Ek gıda olarakta bu bunu yer dedigim hersey ve irmikli mama yumurta sarısı  peynir çorbalar 
(42 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
-Reklam-
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Ben daha çok anne sütü veriyorum bi sabah yumurta sarısı gerisi hep anne sütü fazla vermiyorum suanlik ek.gida sütü doya doya icsin diye 
(544 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama bisey sıramı istiyorum. ayni şekil benim bebegimde 8 buçuk aylık sabah kahvaltısında yumurta sarısı yer diğer hiç biseyi yemiyo bütün gün emer sadece bende çok kafaya takiyorum ek gıda yemediği için acba bende mi umursamazsam ne ;)
(2,988 puan) tarafından
Anne sütun varken bolbol emzir ek gıdaya elbet birgun gececez canim anne sütü birgun kesilecek
(544 puan) tarafından
Var canım çok şükür sütüm . Ama bebeğim gözüme zayıf gibi geliyo ister istemez sıkıntı yapıyorum

Bu arada oğlun iyice iyilesti dimi :) çok uzulyordum senin çaresizliğine canm Allah kimseyi evladıyla sinamasin
(42 puan) tarafından
Cevabim için teşekkür ederim
0 oy
(979 puan) tarafından
Sabah kahvaltısı ara öğün akşam çorba. Emzirmeye devam ediyorum. Ara öğünlerde yoğurt Yulaflı yada irmikli meyve sebzeler çeşitlendirerek yapıyorum. 
(42 puan) tarafından
Cevabin için teşekkür ederim
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Mama ek gıda  şeklinde  gidiyoruz biz  sabah  kahvaltı yumurta  sarısı  pekmez peynir öğlen  çorba  arada  meyve  akşam  yoğurt  geri  kalan  hep mama  
(42 puan) tarafından
0 oy
(775 puan) tarafından
8 gibi uyaniyparl oynuyoruz 9da kahvaltı 11 gibi mama veriyorum sütüm yok ikzilaerim var 2.3 gibi çorba yada püre yapıyorum 5. 6 gibi yoğurt veriyorum meyveli 8 gibi ara öğün gibi yapıyoruz 0nda mama yiyip uykuya geçiyoruz 
(42 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
22 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
2 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu