bigün çalıştıgım iş yerinde wc girmiştim Bi baktım fare o bana bakıyor ben ona fareye dedim dön arkanı ayıp tuvaletimi yapcam dedim:)) sonra çıktım wcden müdürü çagırdım Bi tane almış süpürge kovalamaya çalısıyor kovanın içine sokmaya çalışıyor sonra kovayakoyup sokoga atmıştı :)) aklıma geldikçe gülerim
Babaannemin evi tahtadan yani ahşaptan bir müstakil evdi o zamanlar çocuktum yaşımı pek hatırlamıyorum neyse bir yerde delik varmış evde fare kaynıyor bütün gece uyumadık tam uyuycam birde ne göreyim fareler biri ileri biri geri geziyor babaanne fare var dedim birşey olmaz onlar benim arkadaşım demez mi uykular haram olmuştu bana
Fareye fırsat verseydin belki dönerdi arkasını
Ilk kizima hamileydim hatta doğum zamanlarimdi eve findik faresi girmsiti bahceden esim tuzak kurup öldürmüştü terligin altına yapiskan sürmüştü diger esini de bulasik makinesinin kapaginin altına koymus makineyi yerlestiriyorum bi yerden vik vik ses geliyo telefonda da annemle konusuyorum anneme diyorum ki psikolojimi bozdu bu hayvan sesleri kulağıma geliyo makinenin kapagini bi kaldirdm ne görim terlige yapişmış o koca gobegimle bi kacisim vardı salona aklima geldikce kahkaha atiyorum cok korkmustum ama
1,493,261 soru
24,398,880 cevap
349,953 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın