+2 oy
1,153 göst.
Aile kategorisinde (2,530 puan) tarafından
Allah belasını versin şeref.siz şimdi gördüm haberi elim ayağım titredi bebeğim kız olacak ve o kadar korkuyorum ki bu dünyaya onu getirmeye cani pislik inşallah bulurlar inşallah aynısını bu okuze yaparlar Allahın suratsiz sifatsiz adi köpegi Allah senin bin türlü belanı versin inşallah 

34 Cevaplar

+1 oy
(4,388 puan) tarafından
Bence acil tedavi edilmesi gerekir akıl sağlığının yerinde olmadığı belli
-Reklam-
+1 oy
(1,615 puan) tarafından

Allah bin türlü belasını versin bin türlü ******** köpek 20 yaşında bide o...çocuğu Allah'ım delircem ya delircem bu videoyu o kadar çok aradım bulamadım açamadım hiç birşey olmamış gibi ballandıra ballandıra anlatıyor ş.erefsiz ya benim 3 yaşında çocuğum var ve kızım var kızım bu o.çovukları yüzünden bu anası dan babasından terbiye görmemişler yüzünden benim aklım gidiyo ve Allah bin türlü belasını versin rabbim tüm evlatlarımız korusun Allah'ım etmesin yarabbim böylee birşey başıma gelse ben yaşatmam o şerefsizi asla yaşatmam kendi ellerimle cezasını veririm p.iç kurusunun şuan o kadar çok sinirliyim ki ben 21 yaşındayım kız benden 1 yaş küçükmüş bide o çocuk 3 yaşında yaa 3 yaşında e ne utanmaz e ne haysiyetsiz ş.erefsiz Allah bin türlü belanı versin inşallah 

Afedersiniz tutamadım kendimi ama içim soğumuyor benim 3 yaşında bir kızım var benim yüreğim kaldırmıyor dayanamıyorum Allah tez zamanda belasını versin inşallah kafayı yemek üzereyim

(2,530 puan) tarafından
çok haklısın canım videoyu görünce elim ayağım titredi resmen Allah belasını versin şerefsi.zin
(1,615 puan) tarafından
Tez zamanda inşallah adi köpek
+1 oy
(813 puan) tarafından
Benve yalan söylüyo yani inşallah öyledir 3 yaşındaki çocuğa tecavüz etse bu illaki farkedilir ve bunu yapan insan duyulacağını görüleceğini bile bile itiraf etmez 
(2,530 puan) tarafından
aklî dengesi yerinde değil belki bilmiyorum ama özgecan aslan içinde sana ben tecavüz edecektim ya keşke tecavüz eden adam beni de csgirsaydi dedi köpek
(813 puan) tarafından
Pislik ya onu dediğini de bilmiyodum inşallah yakalayıp hapse atarlar
+1 oy
(6,200 puan) tarafından
Bunun kizla erkekle alakasi yok.Cocugunuzu kimseyle yalniz birakmayin ve kimseye emanet etmeyin.
+1 oy
(2,323 puan) tarafından

İnşaAllah böyle köpekkler geberir inşaAllah *********adiii:angry:

0 oy
tarafından
Ne olmus ki kz
(2,530 puan) tarafından
tarafından
Adi pislik böylelerinin canı cehennme
tarafından
Heryere gonderdim videoyuyu adalet bakanligna kadr
0 oy
(9 puan) tarafından
Ne olmuş canım anlamadım
(2,530 puan) tarafından
(9 puan) tarafından
Allah belasını versin bende bu sabah hamile olduğumu öyrendim birden gelecekte kız çoçuk olur diye korkdum Cehennemde cayır cayır yansınlar inşallah
(2,530 puan) tarafından
inşallah canim özgecan aslandan için de ben tecavüz edecektim sana ya diyo adi köpek
(9 puan) tarafından
Allah belasını versin öteki dünyada cezasını çekecek
0 oy
tarafından
Kesecen seyını boyle sının verecen eline anlasın gunahsız meleklere psıslık yapmayı 
(2,530 puan) tarafından
inşallah bulurlar en kısa zamanda
tarafından
Insallah canım ama idam gelmediği surece bunlar boyle devam edecek Rabbım sen koru evlatlarımızı
(2,530 puan) tarafından
amin canım amiiiinn
(1,196 puan) tarafından
Vallahi haberlerde gördüm kadın sevgilisinin şeyini kesip çöpe atımış
tarafından
Oh eline saglık ne guzel yapmıs
0 oy
tarafından
Allah belasını versin pislik ******** yüce Rabbim evlatlarımızı korusun böyle şerefsizler den
(2,530 puan) tarafından
amin canım gerçketen bu dünyaya bi çocuk bile getirmek için bu pislikler yüzünden kaç kere düşünmek zorunda kalicaz
0 oy
tarafından
Nasıl bir iblis sin sen bebege bunu yapabildin gercekmi bu yakalanmış mi sizce çok korkunç
(2,530 puan) tarafından
daha yakalanmadı sanırım daha yeni çıkmış video ortaya inşallah bugün bulurlar bunu özgecana bile sama ben tecavuz edecektim diyo şeref.siz
tarafından
Çok kötü gerçekten bunları nasıl paylaşıyorlar itiraf gibi bu bence bı cani sapikliktan öte bişey bu şizofren
(2,530 puan) tarafından
adi köpek
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Korkma canım elden bişey gelmez yavrum benim bişey de anlamadı diyo acaba annesigil anladı mı en çok bunu merak ediyorum 
(2,530 puan) tarafından
evet ama eğer bunu tanıyorlarsa akıllarına gelmiştir yazık Allahım kimseye yasatmasin ya
(1,429 puan) tarafından
Bilmiyorum ki insanın aklına öyle bişey gelmez ki
(2,530 puan) tarafından
bu devirde hiç kimseye güvenmeyeceksin eşimin ailesi köyde yaşıyor ve her geldiğinizde bahçeye cikaririz kendi oynar deniliyor öpsem yine bırakmam kimseye güvenmem Allah korusun ne amcalar bile var iğrençler
(1,429 puan) tarafından
Doğru benim oğlum var Şahsen ben bile kimseye güvenmiyorum gözümün gördüğü yerde oynasın
0 oy
(55 puan) tarafından
3 tane evladım var dağda bir ev yapıp tasinsan mi diyorum ya cidden o duruma geldim evlatlarımızın kılına zarar gelmesin şeytan ruhlu pis düşünceli insanlardan korusun bazen diyorum okula bile göndermek istemem diyorum ne hale geldik ya idam gelsin tabi zenginlerin çocukları özel korumayla korunur olan garibana oluyor
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Aslında butün sorumluluk biz erkek annelerine düşüyo canım Biz kendi çocuklarımıza can yakmayı değil can yakmamayı,oynamayı değil gerçekten sevmeyi ögretirsek anca o zaman düzelir belkide bu dünya

(Çünkü hep erkekdi yapar, Aslan oğlum, erkeğin elinin kiri) gibi tabirler yüzünden böyle bu dünya
(2,530 puan) tarafından
eveet canım o kadar doğru ki kız çocuklarını uyarmak yerine herkes oğlunu uyarsa bu pislikler olmaz hayatta ama bazı pisliklerin içinde var ne yaparsan yap insan olamaz o adiler
(2,588 puan) tarafından
İste yetiştirmek canım küçükken hadi oğlum küfür et sunu yap bunu yap benım oglum cok yakacak gibi tabirlerle onları aslında bizler teşvik ediyoruz saat 1 olur eve gelmez neymiş erkek adam gezermiş gezemez
kardeşim otursun evinde

Ben kızlara bulmam kabahati hiç bi zaman hep suç bizde erkek annelerinde babalarından
(2,530 puan) tarafından
evet kızlar gelin bana tecavüz edin laf atin demez bu serefszler ortalarda o kadar var ki Allah belâlarını versin bu serefszlerim
0 oy
tarafından
Haberi bilmiyorum ama tahmin ettigimse o adiler kiz erkek dinlemiyo
(2,530 puan) tarafından
tarafından
Tovbe yarabbim ne kufurler saydim sovdum de yetersiz ya Allahim boyle ******** pislik o.cocuklari yuzunden bu belalar basimizdan eksik olmuyo rahatliga gevseklige bak ya. Normal bir olaymis gibi nasilda anlatiyo ailesi yokmu bunun ne bicim cocuk yetistirmisler. Ahlaksiz insan bile demeye dilim varmiyo yaratiklar.
0 oy
tarafından
Ay attigin linkten baktım allah belasını versin  . Ailen de yaşasın demicem. Böyle bir şerefsizlik kanında varsa kardeşinin kızının ne suçu var ki . Allah belanı versin 
(2,530 puan) tarafından
o kadar kötü ki elim ayağım titredi görünce Allah belasını versin şeref siz
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Gözümüzden ayırmıyayacağız cabım. Bağırmayı öğreteceğiz. Sürekli elimiz üzerinde olacak, babası da olsa dayısı da olsa tek bırakmayacağız asla, yapacak bir şey yok
(2,530 puan) tarafından
evet canım dayı amca gerçekten insanlardan o kadar çok korkmaya başladım ki artık
(5,490 puan) tarafından
Ah ah aynen öyle. Bu yaşa geldik maalesef hiç birimiz taciz edilmedik diyemiyoruz
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Zannetmem ya o kadar kolay anlatabilsin bence çocuk psikolojik rahatsız 3 yaşındaki çocuğa tecavüz etse çocuk vefat ederdi bu pislik de yakalanırdı
(2,530 puan) tarafından
pisliğin teki neden böyle şeyler anlatmış bilmiyorum inşallah gerçek değil-dir
0 oy
tarafından
Sabah sabah moralim yerle bir oldu. Adi pislik inşallah en büyük cezayı alır. Benimde kızım var 4 yaşında. Böyle haberleri okuyunca nefesim kesiliyor. 
(2,530 puan) tarafından
bende kızıma hamileyim ve çok korkuyorum böyle pisliklerden
0 oy
(796 puan) tarafından
Bizim türküyede  adaletmi  var kiz 
(2,530 puan) tarafından
evet akli dengesi yerinde değil diye bırakırlar yarın
(796 puan) tarafından
Aynen kiz  kıyamet kopsun artık da bu çocukların canı yanmasın daha fazla dunyaya çocuk getirmekten korkar olduk
0 oy
tarafından
Sabahtan beri birsuru yorum post okudum herkes jiz cocugu olacağından korkmuş birde diğer tarafından bakın bunu yapan bir erkek yani demem o ki erkek cocuklarimizida iyi yetiştirmenin lazim çocuklarımıza sahip çıkalım dunya eski dünya değil sokakta oynama devri coktan bitti
(2,530 puan) tarafından
evet bu devirde sokakta çocuk bırakılmaz oynatilmaz bunu yapanlar erkek kız ayırt etmiyor pislik adiler

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 426 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 265 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 753 göst.