+2 oy
1,217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından
Allah belasını versin şeref.siz şimdi gördüm haberi elim ayağım titredi bebeğim kız olacak ve o kadar korkuyorum ki bu dünyaya onu getirmeye cani pislik inşallah bulurlar inşallah aynısını bu okuze yaparlar Allahın suratsiz sifatsiz adi köpegi Allah senin bin türlü belanı versin inşallah 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden öyle düşünüyorsun canım artık kızı erkeği kalmadı sen sadece asla gözünün önünden ayırmayacaksın batsın evin işleri kimseye de güvenmeyeceksin kuzen iş amcaymış dayıymış sadece senin yanında duracak insanlar ne düşünürse düşünsün valla umrumda olmaz 
(2,528 puan) tarafından
evet şimdiden diyorum eşime öyle şuna verelim gezdirsin götürsün yok amcası alsın yok dayısına vereyim kimseye güven kalmadı gözünün önünden ayirmayacaksin o nereye sen oraya
tarafından
Aynen öyle canım biz onlar için yaşıyoruz sakın artık kimseye güvenmeyin ne olur
-Reklam-
0 oy
(11,991 puan) tarafından
Böylelerini artık biz öldğrmeliyiz idam gelmiyor artık anladık. Yakalandığı yerde cezasıkesilmeli bu serefsşzin
(2,528 puan) tarafından
insanların eline verseler bir keşke cezasını keserler ama vermezler
0 oy
tarafından
Korkma neden biliyor musun bu sapiklar kiz erkek ayirt etmiyor kizda olsa erkekde olsa cocuklarimizi bir saniye gozumuzden ayirmadan korumak zorundayiz
(2,528 puan) tarafından
evet canım o nereye ben oraya asla yalnız bırakmam kimseyle bir yere göndermem
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Simdi izledim o videoyu 43 kişi beğenmiş neyi beğenmişler çok merak ettim ay tipsiz ya başımıza taş yağsa yeridir artık şeytanlar yer yüzünde 
(2,528 puan) tarafından
evet ve özgecan aslan içinde sana ben tecavüz edecektim ya keşke tecavüz eden adam beni de csgirsaydi dedi köpek
0 oy
(140,562 puan) tarafından
ne olmuski                  
(2,528 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Allah ne verirse hayırlısını versin bizde erkek doğurmaya korktuk Allah korusun evlatlarımızı 
(2,528 puan) tarafından
insanin içinde oluyor canım inan bu pisliğin annesi böyle olmasını ister mi hiç bu şerefsi.z adı köpek olmuş insanlıktan çıkmış
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Ayyy söylenecek söz kalmadı bi bitmediler su cezalar idamlar nerdeeee
(2,528 puan) tarafından
evetr bu pislikler için geri gelsin idam
0 oy
(879 puan) tarafından
Videodaki ** dölü yalan sòylüyor beden dilinden anlaşılıyor.  Dikkat cekmeye Calısıyor bi tür  rahatsız belliki. Ama Böyle bir konuda övünürcesine yalan söylemesi bile Onun ceza almasını gerektirir. 
(2,528 puan) tarafından
polisler falan bir dövsün çok güzel dikkat ceket o zaman
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ne olmuş canım
(2,528 puan) tarafından
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Cnm sıkıntı var ki şu biçleri idam çıkmıyor çıksa köpek oğlu köpekler yapmazlar Allah kahru perişan etsin onları midem bulanıyor onlardan 
(2,528 puan) tarafından
Allah belâlarını versin bu serefsz pisliklerin
0 oy
(29,579 puan) tarafından

Rabbim öyle birşey yaşatsınki bu tür şeyler yapanlara bin pişmanlık yaşasınlar kökü kurusun pislik herifler

(2,528 puan) tarafından
Allah belâlarını versin bu serefszlerin
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Çocuk kız erkek fark etmez balım bir dakika yanliz kalmicak bu sekılde buyutcez başka yapicak bisi yok 
(2,528 puan) tarafından
evet o nereye ben oraya asla yalnız bırakmam
(4,060 puan) tarafından
Bende canım benimde kız allahım korusun
0 oy
tarafından
Sırf izlensin diye  çekilen bir video bence bu
(2,528 puan) tarafından
nasıl cesaret ediyor ama buna birileri görse öldürür bunu
tarafından
Suan bu video o kadar çok tiklandı  paylasildiki  adam kendince feno oldu canım kurgu bir video olabilir

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 464 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,534 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 282 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 884 göst.