0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Mesela ben çok korkarım biri sessiz belirsin arkamda ödüm kopar :)bir komşu dolabı temizliomuş sen eşi gel dolabım arasından kadına bak kadın aklını yiye yazmış ya bemde öyleyim ya:) eşiniz faşan yaparmı sizr ansızın gelip korkuturmu

5 Cevaplar

0 oy
(4,404 puan) tarafından
Bilerek korkuttuğu da oluyor sessiz gelse de korkuyorum
(1,196 puan) tarafından
:))))hoşlarına gidio galiba
(4,404 puan) tarafından
Evet ama çok kızıyorum öyle yapınca çünkü sessiz gelse de korktuğumu farkettim :(
(1,196 puan) tarafından
Aynen ayne  bendr öleyim ua
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bilerek yapmaz ama ufak bir şeyde korkarım. Gebelikte oluyor bana bu düşünceli oluyorum.  Doğumdan bı süre sonra geçiyor

(1,196 puan) tarafından
Anladım canıö ben herşeyden öyleyim ya panik var bende
0 oy
tarafından
Kuzuk panik atak olabilir sin mesela duygu korku panik eşiğin farklıdır dikkat edin 
(1,196 puan) tarafından
Var var panik genetik hemde:(
tarafından
Bence bı doktorla görüş canm sen
(1,196 puan) tarafından
Gittim ilaç dayıyolar bende kuşlanmak istemiyorum bağımşılık yapıo
0 oy
tarafından
Asla korkutmaz bebim panik atagm oldgu icn 
(1,196 puan) tarafından
Anladım canö
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ben hiç korkmazdım. İşyerinde filan özellikle yaparlardı. Yani ani sesle irkildiğim filan 2 elin parmaklarını geçmez.. Hatta oğlum bir ara inat etmişti sürekli evde kapı arkalarında köşelerde pusuya yatıyordu :) neden korkmuyorsun yaaa diye isyan ediyordu. Şimdi Hamileyim ve başından beri aşırı tırsak oldum :))) şapkam kucağıma düşse çığlık atacak gibiyim neden böyle oldu ben de anlamadım 
(1,196 puan) tarafından
Anladım cnm:))))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 50 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 535 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
3 cevap 191 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esina11 (828 puan) tarafından soruldu

405,974 soru

12,168,844 cevap

36,633 kullanıcı

...