0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Merhabalar, doğumdan sonra gelen misafirlere şerbet ikram ediliyor bende yapmak istiyorum fakat tadını sevmiyorum o şerbetin,sizin bildiğiniz ikram edebileceğim farklı bi şerbet tarifi var mı acaba şimdiden teşekkürler

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yapmadım bilmiyorum. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dolapta  visnen varsa onunla komposto yapabilirsin 
(35 puan) tarafından
Evet var vişne suyu gibi mi
tarafından
Evet kaynanm öyle yapmisti
(35 puan) tarafından
Teşekkürler ben çok severim doğal vişne suyu seçenek olarak dursun
0 oy
(913 puan) tarafından
Reyhan şerbeti var  tarçınlı güzel yada osmanlı serbeti oruca icilenler varya
(35 puan) tarafından
Osmanlı şerbetini duymadım bakayım netten bi teşekkür ederim
(913 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Ben evde yapmadım kimse gelmedigi için çünkü virüsün ilk çıktığı zamanlar doğum yaptım şansıma tüküreyim bütün heveslerim kursagim da kaldı..ama hastanede odaya getirmişlerdi tarçınlı kırmızı bi şerbetti tadını çok beğenmiştim 
(35 puan) tarafından
Çok şekerli oluyor diyolar Çevremdekiler öyle miydi içtiğiniz şerbet,umarım virüs bitrse misafirlernizi çağırıp bi şerbet yaparsınız:)
(9,621 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah nasip etmedi o zaman ama vardır bi hayır ☺️ ikinci çocuğu dogurucam hala ilkine mevlut yapamadim ama bu sefer birileri gelse de gelmese de en azından bi kuran okutmayı düşünüyorum..yok canım çok şekerli değildi normal kıvamdaydı ama şerbetler zaten tatlı olurlar maksat ağızlar tatlansın ☺️☺️ ama sen istersen kendine göre ayarlayabilirsin şeker oranını
(35 puan) tarafından
Peki teşekkürler aynen şeker kıvamını ayarlayabilirsek bakalım,Allah kabul etsin şimdiden ☺️
(9,621 puan) tarafından
Sende sağol canım benim inşallah yaparsınız..sizinkini de Allah kabul etsin inşallah ☺️❤
(35 puan) tarafından
Saolun ☺️
0 oy
(137,650 puan) tarafından
hic yapmadim hic icmedimde tadi nasi bisiki
(35 puan) tarafından
Bende içmedim ama çok şekerli güzel değil diyolar
0 oy
(15,952 puan) tarafından
Yapmadimda icmedimde valla yardımcı olamiycam
(35 puan) tarafından
Olsun saolun yine de:)
0 oy
tarafından
Şerbet sevmiyorsan komposto yap ikram et 
(35 puan) tarafından
Evet yukarda bi hanımefendi daha söyledi seçenek olarak düşünüyorum,teşekkürler
0 oy
(65 puan) tarafından
Canım ben aktardan nar çiçeği alıyorum. 1 su bardağı nar çiçeği, 4 adet çubuk tarçın, 10 adet karanfil, 4 su bardağı şeker, 2 litre su. 20 dk kaynatıp süzüyosun. Soğuyunca servis yapabilirsin çok güzel oluyo. 10 liralık nar çiçeğinden 2 su bardağı çıkıyo. Hem maliyeti ucuz hemde lezzetli. 
(35 puan) tarafından
Denicem mutlaka merak ettim tadını saolun ☺️
(65 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
0 oy
(1,519 puan) tarafından
İçtin mi hiç lohusa şerbeti? Misafir için değil değil kendim içiyim diye ablam yapmıştı bana ben bayıla bayıla içtim hem süt arttırıyor hem çabuk iyileşmeye yardım ediyor. Zaten tarifler genelde konsantre yani istediğin tat oluncaya kadar su ekleyebilirsin 
(35 puan) tarafından
Yok hiç içmedim ama çevremdeki çoğu kişi güzel değil diyo belki yapamamışlardır,zaten içerisine lohusa şekeri katıldığı için şekerini çok dikkatli koymak lazım sanırım
(1,519 puan) tarafından
Damak zevki canım ya şahsen çok beğendim ben, elime ve arkadaşıma yaptım doğum yaptıklarnda onlarda çok beğenmiş sütümü çok güzel arttırdı dedi ikiside  Evet belkide yapamamışlardır ablam böyle tarifleri harika yapar bende onun yaptığı gibi yaptım. Şeker konusu evet çok tatlı içilmez zaten bayıyo insanı dedim ya zaten konsantre sulandırcaksın ben denemeni tavsiye ederim
(35 puan) tarafından
Münkünse sizin tarifi yazar mısınız acaba

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 109 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
24 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde terslale (3,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu

414,066 soru

12,462,186 cevap

46,776 kullanıcı

Kategoriler

...