0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar ya diyet yapamıyorum günde net 5 öğün yiyorum aç olmuyorum ama yinede sürekli bi yeme isteğim oluyor tok da olsam tutamıyorum kendimi ve zayıflamam lazim 3 kilo vermem gerek ama yemeden duramıyorum delircem kitap okuyorum,spor yapıyorum,ev temizliyorum ve çocukla oynuyorum yemek yemeyi unutmak için ama asla aklımdan çıkmıyor yemek yaa napcam ben

6 Cevaplar

+1 oy
(644 puan) tarafından
Bende aynı senin gibiyim tokum ama yemek isterdim biseyler

Ben çareyi eve almamakla buldum cnn çünkü evde olunca yiyorsun dayanamıyorsun 

Şu anda evde abur cubur tarzı hiç bisey yok olsa kesin yerdim olmadığı için yemiyorummm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yemek yemiceksin diye bisey yok ki :) ara ogunler hazirlayabilirsin kendine odem attiracak detoxlar olabilir findik fistik ceviz olabilir bi kase yogurt kuru meyveler bunlar tok kalmana yardimci olur 
(1,340 puan) tarafından
Kiz zaten tok oluyorum ac olmuyorum ama can sıkıntısından mı ne bilmiyorum çok fazla yiyorum 5 ana öğün 5 ara öğün net yiyorum böyle kilo veremem ki napcamı bilmiyom
tarafından
Allah seni napmasin guldurdun beni :D kesmen lazim malesef baska bi sansin yok
(1,340 puan) tarafından
Şuan ağlamak isteyerek 2 paket noodle pişirdim onu yiyorum :D
0 oy
tarafından

önce  (486 puan)

İlk önce beynine yememe sinyali vermelisin herşey beyinde bitiyor iradeli olmalısın 

Tarçınlı su iç tokluk hissi veriyor 

Ara öğünlerde yeşil çay ve kiraz sapı çayı iç 

Türk kahvesine 1 çay kaşığı hakiki tereyağ kat yağ yakıyor 

Sabahları 2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin ekmeği tamamen kesme vücudun karbonhidrata ihtiyacı var 

Youtubedan egzersiz yapabilirsin 

Günde 2.5 litre su içmelisin 

Akşam 7 den sonra kesinlikle yemek yeme çok acıkırsan yoğurdun içine kuru kayısı kat azda toz tarçın öyle ye yada ayran iç yat 

Kuru kayısı yiyebilirsin ceviz ile kahvaltılarında maydanoz yeşillik tüket 

Un sıvı yağdan uzak dur hakiki zeytinyağı tüket yumurtalarına hakiki tereyağ katabilirsin 1 tatlı kaşığı 

Canın çok tatlı isterse 1 muzu dilimle üzerine tarçın serp ye 

(1,340 puan) tarafından
Canim bu dediklerin aslinda çok yerinde ve iyi ama benim iradem yok onu nasıl yapcam nasil iradrli olurum ya
tarafından
Baştaki cümlemle;) aynaya bak ve ben kilo vericem de hatta çok beğendiğin bir kıyafeti küçük al kaç beden olmak istiyorsan ben bu kıyafete giricem de hırs et beynine sürekli sinyal ver ben zayıflıycam de
(1,340 puan) tarafından
Evet bayramlik alayım mesela çok sağol yaa harikasn
tarafından
Bak hangi bedene düşmek istiyorsan şimdiden onu al ben bu bedene giricem bayramda giyicem aynaya baktığımda kendimi mutlu görücem yani iş şurada bitiyor hep sinyal ver anladın mı inşallah faydası olur
(1,340 puan) tarafından
İnşallah canm sağol
0 oy
tarafından

Ben Karatay diyeti yapıyordum canım 14 kilo verdim acıkınca karnımı açıp bakıyordum:Dbirden iştahım kesiliyordu

(1,340 puan) tarafından
Haaa karnima bakmayi bende deneyeyim iradem yok benim yaa
(193 puan) tarafından
Karatay diyetini anlatirmisin merak ettim canim neler yaptin
0 oy
(415 puan) tarafından
Bn once ekmegı keserek basldm gunde ıkı dilimden fazla yemıyorum. Eskiden bnde oyleydım ama zaman gctkce alıstım. Kesın kararlıydm vermeye. Uc dort yıyen ben smdı ıkı öğünden fazla yemıyorm. Ekmek tuketmıyorm 4ltre su içiyorum. 
(1,340 puan) tarafından
Ya ne güzel baya iradelisiniz bende irade 0 ya
(415 puan) tarafından
İrade olmadan olmaz yoksa oldugun yerde klırsın bogazımızı tutmadan olmuyo brsey. Esım işten glrken hergun arar tatlı aliyim mı dye cnım ıstesede alma derım.
0 oy
tarafından

Duramiyorum kisa ve net:D

(1,340 puan) tarafından
Aaa ben gibi :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 266 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,597 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 278 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 968 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
47 cevap 1,613 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,793 soru

12,361,745 cevap

41,610 kullanıcı

Kategoriler

...