0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1yas aşısını olduk kızlar şükür ateşi yok aksine bi sevecen bi enerjik anlatamam. Geldik cokda güzel uyudu simdi gülücük saçıyor etrafa☺ boyu 85cm ölçü hemşire nasıl 

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Her çocuğun gelişimi bir değil annesi o yüzden şimdiden bebislerimizi kıyaslamayın lütfen internetten bak en aşağı en yukarı değerler veriliyor zaaten bı başka annemizin de dediği gibi nazar olabilir bebisimiz değerlerinin fazla yüksekse eğer :)) 
tarafından
Bana yorumunda kiyaslama yapmayin yazmışsın ben kiyaslama yapmadim farkindaysan oku anla oyle yaz
tarafından
Yorum yapmak için yorum yazma boş muhabbete gerek yok
tarafından
Birinci kendine gel karşında çocuğun yok karşında ikincisi madem yapılan yorumlara insanca cevap veremiceksin buraya post atma attığım yorumda ne seni ne de başkalarını küçük düşürücü yada başka şekilde itham edicek hiç bişey yok kendi kendine bahane arıyorsun şuan da başka bişey değil yaptığın
tarafından
Yorumunu kaldıramayacağın postu açma ;)
tarafından
Sen kimsin de bana akil veriyorsun internetten bak diye sana ne oluyor sorumu begenmdeyise telefonunda geri tuşu var assa taraflarda oraya basip cikabilirsin tatlım
-Reklam-
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Bebegin kızmi
tarafından
Erkek canım
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Kuzum maşallah baya uzunmuş bende benim oğlana uzun diyordum biz 16 buçuk aylıkken gittik 85 çıktı aman nazar değer dikkat et 
tarafından
Sagol kuzum benim ☺
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Gayet iyi canım maşallah :) 
tarafından
Sagol canim benim
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Boyu maşallahı var selvi boylu.gecen hafta pazartesi bizde olduk alsama kadar keyfi iyiydi çok güzel de uyudu akşam ateşi çıktı iki gün hafif hafif ateşi devam etti insalalh ateşi çıkmaz sen ihmal etme gece takip et 
tarafından
Cikmaz insallah atesi ya bende korkuyorum ama hicbi asisinda ates yapmamisti huysuzluk vardi sadece bakalim aksama ne olur bilemem :)
(7,441 puan) tarafından
Bizimde öyle olmuştu canım diğer asilar  çok rahat geçti 1 yaş aşıları canlı aşılar olduğu için biraz ağır oluyor.tabi her çocukta ateş yapacak diye birşey yok insallah çıkmaz ateşi
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Maşallah daha nolsun benim oğlum 1 yaş aşısı da 80 cm çıktı kilosu ne kadar canim birde
tarafından
12.800 kuzum
0 oy
(12,719 puan) tarafından
Baya uzunmuş maşallah 
tarafından
Sagolkuzum
0 oy
(285 puan) tarafından
Benim oğlum iki yaşından büyük 28 aylık onla aynı boyda daha ne olsun 
tarafından
Anladim tamam canim