0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,837 puan) tarafından
merhaba hanimlar. kizima 1 hafta once yapildi sol bacaga da 5li olan karma asi yapildi. buz kompres uygulamadim sislik gecmedi henuz doktoru ve ebesiyle gorustum olabiliyor dediler kolonyayla ovaladim simdi biraz. 

internette falan da olabilir diyor yan etkileri arasindaymis. duzelir bence bi sorunkalmaz ama korkuyorum da esim panik yaptirdi basina gelen var mi 

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Doktor ve hemşire olmaz diyor halen neyin korkusu bu kız bizde atlattk şişti ve geçti hem bn hiç bsy sürmedim kolonya buz falan
(3,837 puan) tarafından
istenmeyen yan etkiler de yaziyor bunlar. esim biliyor kizimin asi oldugunu ama dikkat etmemis yani dedim de aslinda sislik falan var buz koysam mi diye ilk gun koyma bosver dedi. e bi hafta oldu hala dagilmamis bi markete gittim o da ovalamis bastirmis biraz asi oldugunu unutmus niye boyle falan dedi anlattim iste ise gitti ama gittiginden beri rahat birakmadi beni. aradim sordum boyle dediler diyorum hala ikna olmuyor acikcasi ben gecer diye bekledim hani kendini sikinca olur ya asi gitmez toplanir falan oyle dusundum.
valla ne zaman kendimi dinlemesem yanlis oluyor pimpirikliyim ama dogrusnlunu biliyorum en azindan bos yere gerildim
tarafından
Aynn öyle katılıyorum bu konuda kendini dinle eşin nerden anlyck aşı konusunu keşke hiç dokunmasydi çünkü doktor banyo vs yaptırmayin diyor onun dışında şişebilir sıkmayın kabuklanma yapabilir kabuğuna dokunmayın der eşin hepsini yapmış çok kötü ise doktora söyle yani ihmal etme
(3,837 puan) tarafından
sertlik ve sislik disinda sorun yok canim kadinda demis masaj yapsin diye icim rahatladi valla insan bilirken supheye dusuyor. biz asiyi olali bi hafta oldu esim bugun bakmis
-Reklam-
0 oy
(10,258 puan) tarafından
Canm korkmana gerek yok o şişlik mutlaka her bebekte oluyor.. bizim aşılar 1 yaşından sonra koldan yapılmaua başlandı geçenlwrde olduk 18ay aşısını ve baya kızardı şişti.. sonra kendiğinden geçti 4 5 gun içinde..

Bacak sanırm daha çok şişiyor arkadaşmn bebeğinn bacağı nohut buyukluğunde şişmişti o da senin gibi korktu ama gecti sonra..
(3,837 puan) tarafından
bizim genelde bacaktan yapiyorlar asiyi. asiyi ilk oldugu gun atesi oldu biraz calpol verdim ama huysuzlugu vardi tabi. 1 hafta da gecmeyince merak ettim nohut kadar degil canim biraz daha buyuk simdi ovaladim kolonyali pamukla dagilmis gibi biraz sanki o kadar sert degil. bende gecer diye dusundum de
(10,258 puan) tarafından
Geçer geçiyor korkma. Evt ilk gun bizim de ateş oldu şurup vermiştm ama şişlik 4 5gun surdu
(3,837 puan) tarafından
insallah canim ya masajla bi iki gune duzelirmis
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Bizimkini koldan yaptılar bir sey olmadı bilmiyorum canım 
(3,837 puan) tarafından
sagol kuzum
0 oy
(45,036 puan) tarafından

Ayy bizimkide temmuzda :(

(3,837 puan) tarafından
sana tecrube oldu canim
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Merhaba,bizimde 14 nisanda. Kac tane yapıldı huzursuzluk ateş vs baska birsey yaptı mı? 
(3,837 puan) tarafından
bi tane agizdan iki tane bacaktan oldu bizim. ates pek olmadi kizimda ates olmuyor zaten genelde menenjitlerde de ates olmaz genelde olsa da ilk gun olur biraz o kadar. ama huysuzluk vardi akli erdikce de asi yaptirmak zorlasiyor
(2,208 puan) tarafından
Aynen 1 yaş aşısında 3 kişi tuttuk  :) bakalım bu aşı da başımıza ne gelecek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine buzlu (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 128 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine buzlu (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
5 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alparslanın annesi ❤ (21 puan) tarafından soruldu

409,828 soru

12,321,571 cevap

38,974 kullanıcı

Kategoriler

...