Çok zormuş canım ya. Benim kaynanam da kaynımı bana gönderecekti onun yaşıda 25 onlar köyde yaşıyo biz bursada. Kaynanam dedi bursaya gelsin orda çalışsın senin yanında dursun ozaman da inanırmısın 1 aylık evliyim eşim istemedi olmaz dedi. Sonra 5 aylık evliydim kaynanam 15 yaşında görümcem var onu okuldan alıp benim yanıma yollicakmış sen yalnızsın senin yanında dursun yani demiyoki sen bak diye. Ben dedim ki neden okuldan alıyon emeklimi oldu hem ben kız çocugunun sorumlulugunu alamam ben kendimw zor bakıyorum kimsem yok burda bi eşim bi ben. Benm ailem başka şehirde eşimin ailesi de başka yerde köyde yaşıyolar. Benm akrabalarım ve bir kaynım burda ve sürekli çocuklarını bize yollama derdinde. Benm eşim ve abisi küçük yaşta bursaya gelip çalışmışlar onlarıda annesi babası yollamış sanki evlatlarından bıkmışlar gibi. Kaynım benm kuzenimle evlendi bende eşimle evlendim bursada yaşıyoruz onlar zannediyorlar şehir çok güzel lüks hayat ama aslında öyle degil bilmiyolar. Şuan yanında 3 çocugu var onlarıda başka yerlere yollama derdinde. Ama ben eşimden yana şanslıyım
Senin hala o evde kalman hata bence yerinde olsam alirdim cocugumun ve kebdi esyalarimi giderim babamin evine babandan arkadaymış birak kardesiyle o birbirine baksın donlarını yikasinlar pislikler ara eşinide sen beni hizmetçi diye mi aldın bu eve ben 23 yasindaki adamin donunu neden yikiyorum neden ugrasiyorum
Yook artik yaa daha neler hic boylsinide duymadim ohaaa ohaaaa esekkk kadar adam ciksin bi eve bakici tutsun kendine ne bu kizim ya esinede Allah akil fikir versin cook yanlis bu durum
1,491,317 soru
24,370,115 cevap
347,953 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın