Arkadaslar yilbasini kimler kutluyo veya kaynanasi yuzunden kimler kutliyamiyo benm evime oz annem gelcek aslinda benm onun ayagina gitmem gerekirken yasca buyuk kadin bana gelyo bide ilk yilbasimiz ilk evliligimizin yilbasi annem uzakta oldugu icn esim annemi gidip burya getircek ama bugun kaynanam ne gerek var yilbasina niye kutluyosunuz benm oglum calismiyo bosa masraf yapma senin annenide almaya gitmesin annen kendi gelsin ya annem 14saatlik yoldan sirf ben burda yanlizm diye orda esyalarla gelyo ben orya gidemiyorum karnim burnumda kar yagdi esim izn vermiyo riskli diye ya kaynanama nolyo annem kendi parasini harcicak zaten damadim calismcyo hatta ben elinize para veririm diyo hatta suan 50 yasinda hala calisyo kaynanama nolyo sanki oglunun parasi varmis gibi oglumu masrfa sokmayin ha bikere eltilerim herkes benm eve toplancakti ben hamileym agirlastm ugrasamam yilbasinda bise yapmiyom diye izn vermediydim gelmelerine heralde onun acisini cikaryo aklinca
Ben hiç kutlamadim bu yaşıma kadar dinimiz gereği uygun görmüyorum gormedimde açıkçası bu benim fikrim tabiki =) ayrıca şu kaynanan ne alaka burnunu sokuyor ben olsam susmazdim ona ne ya evime gelene karışacak Allah aşkına birde annen yani neyin kafası bu kendi anası kendine gelse o durumda böyle yapmazdi kaynanan hiç empati kurmazlar işleri güçleri kalp kırmak huzur bozmak birde kaynanalarin adı kötüye çıkarıyorlar derler.sakın annen gelsin eşine de deme annem gelsin mi? ?? Annem gelicek de şunlara bak ya baskı yapıyorlar resmen sen mecbur musun sülalesi ne yapsan iyi kendi ailene yapınca biyerlerine bişey batıyor bunların! !!
Geçen yıl annmedydim bu yıl ewimde arkdslarla karsilarz büyük ihtimal tabi tam kesin dgll ama ne gzll yaa annenin gelmsi eğer kaynanan çok laf ederse deki parasyla geliyo annm
Kadına Bak ya hareketlere bak ona ne benimde yılbaşında kendi ailem gelicek açıkça söyledim hayır yani damadı sonuçta yapıcak tabi ki ayrıca anneler evlatlarını zora sokmaz benim annem bile gelince sana harçlık vericem diyor anneler böyle işte başımızdan eksik olmasınlar kaynanan saçmalamış verseydin cevabını yapıcak tabi deseydin
Geçen sene arkadaşlarla toplanmıştık kalabalık güzel bi sofraydı ama bu sene kutlama yok :$ ,2 aylık bebişimiz var çünkü.
Bizde her yil amcamlarda toplanir yemk flan yeriz gecen yil evliligmizdeki ilk yilbasiydi esimle gitmistik ailecek yemek oyunlar flan bir arada guzeldi ama bu yil 50 gunluk oglum var kendi tarafmdaki 30-40 kisilik kalabaliga giremem ya evde olucaz PTT yapicaz :D yada kaynanamlar yakin onlar kutlamaz ama oturmaya gideriz belki beraber gecer
Bizimde ilk yilbaşimiz kaynanam 2ay önce vefat etti o yüzden kutlamicaz biz =(
Herşeye maydonoz olmasın kaynanan. Boşver be.
Eşin sorun etmiyorsa konu yok ortada.
Bakış açısona bağlı sanırım bu işler. Bana boş gelen bir gün yıl balo ne biliyim . bilet değişmiyor zannımca.
Doğum günleri bil bir nebze mantıklı gelir bana . neyseki eşim biliyor huyumu :D uğraşamam da yani
Onaneymis acaba. Benim annem damat parasi yiyen bi kadin degil kostek degildestek olmaya geliyo de
1,486,773 soru
24,306,270 cevap
344,422 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın