0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (5,481 puan) tarafından
Farmasiye üye oldum, birkaç çeyreğim var, diyorum ki birini sermaye yapayım biraz ürün almayım. Geliş fiyatının biraz üzerine az bi karla satayım. Aylık düzenli alışveriş için zaten belli kişiler üyü desteği de sağlıyor. 10 alt üyeyle ben de kazanırım diye düşünüyorum. Ya da sosyal medya üzerinden ne gibi işler yapabilirim siz olsanız ne gibi şeyleri alırsınız

4 Cevaplar

0 oy
(1,550 puan) tarafından
Artık herrrrkesssss farmasi yapıyor heeerrrkkeeesss yapıyor öyle diyeyim ürün satıp para kazanan az herkes üye yapmaya çalışıyor bence riske atma derim. Sosyal medyada satış yapacaksan komisyonculuğu araştır Bi de. Sen sadece satış tanıtım işini yapıyorsun. Ürün tedariği kargosu üreticinin oluyor. En azından sermaye koymadan dene bence 
(5,481 puan) tarafından
Çok haklısınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla.yemek isinde iyi para var icli kofte vs yapip ogretmenlere falan satabilirsin
(5,481 puan) tarafından
Kızım daha 3 aylık, güzel yaparım içli köfte felan ama zor
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Bir iş yapacaksan kesinlikle bebek çocuk kıyafetleri yada iç giyim üzerine olsun 

Benim ablam yurtdışından getirtiyordu Ali express di sanırım  güzel para kazandı bu işten . 

Netten güvenilir sayfalardan komisyonla satış yapabilirsin. 

Yada bozdur ceyreklrrini çevren de varsa toptancılardan iç giyim al eşe dosta söyle bence yengem böyle başlayarak dükkan açtı .
(5,481 puan) tarafından
Çok mantıklı ama çevrem yok maalesef
(4,877 puan) tarafından
Farmasi de çevre ister ama :) üstelik herkes Farmasiden alışveriş yapmaz ama bı iç giyim alırlar öyle düşün :)
Senn ne yapacaksan niyet et başla Rabb'im kazancını elbet verir .
(5,481 puan) tarafından
Valla çok istiyorum kendi paramı kazanıyım. Eşim elhamdülillah iyi kazanıyor ama işte bana vermiyo çok fazla, istediğim şeyleri çok mu lazım gerekli mi diye geçiştirip duruyo. Bu durum da canımı çok sıkıyo
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Hiç bozma altınını boşuna birkaç ay kazanırsın sonra birşey gelmez arkadan altın kadar kazanamazsın bile
(5,481 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 46 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 155 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensannesi.. (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu