0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (236 puan) tarafından
Hanımlar 3 aylık iğne kullandım iki kez 20 gün önce falan bir daha kullanmak gerekti ama hiçbir yerde yok üretilmiyor Muş.ve ben uzun süredir adet görmüyorm  sorum şu korunuyirm ama bu şekilde gebelik olmaz deil mi adet görmüyorm diye soruyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bekliym canim bi 10.gun sonra benimde vurulmam lazim ama vurulmuycam
(236 puan) tarafından
Sen regl oluyor musun yoksa igenelr kesti mi canım?
tarafından
Yok olmuyorum canım 3 aydır kesti beni
(236 puan) tarafından
Aynı ben ya peki sende kilo alımı oldu mu canım ben çok aldım da
tarafından
Çok almadım ama almisim öyle diyorlar canım  ama ben bana göre hala aynıyım:D
(236 puan) tarafından
Yok ben herkes e göre aldım yaaa :))
-Reklam-
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Bende de tam tersi oldu vurulalı 17 18 gün oldu bir ay içinde iki adet oldum 
(236 puan) tarafından
Hadi ya canım merak ettiğim şu iki kere düzenli kullandım ya 1 yıla kadar âdeti geciktirici diyor ama bu benim içinde geçerli mi acaba yani adet olmazken gebelikte olmaz deil mi
(3,702 puan) tarafından
Bi bilgim yok ama hemşire bana adet olmazsın olursan da çok küçük bir ihtimal demişti eğer çocuk istiyorum derseniz de iğneyi bıraktıktan 9 ile bir sene arası çocuk olmaz demişti sayıları aklımda değil fazla da olabilir az da
(236 puan) tarafından
İnşallah koruyuculuğu devam eder
(3,702 puan) tarafından
İnş..
0 oy
(37 puan) tarafından
Ben ilk iğneyi  vurdugumda 2 3 ay adet olmadım  sonra bi adet oldum 25 gün  sürdü   neyse toplam 1 yilda 4 tane kulandim sonra çocuk  düşündük  doktorum dedi hiç  bişey  kulanmasanda 1 yila kadar bebek olmaz tam 8 ay sonra hamile kaldım  o da düşükle  sonuçlandı  düşükten  sonra 1 ay korundum ve simdi bebeğim  22 haftalık  bunda da ilk haftalar kananam oldu herkes dedi kullandığın  ignedendir falan bundan önceki  iki gebeliğimde  ne kanama ne düşük  yaşadım  ne kadar doğru  bilmiyorum ama iğneden  sonra  hem düşük  hem de kanama yaşadım  
(236 puan) tarafından
Aaa peki diğer gebeliklerde kullanmışmiydinz
(37 puan) tarafından
Yok ilk gebeliğimden  sonra spiral kulandım  biraz zayıfladım  sonra çıkardım  2 bebeğime  hamile kaldım  ikinci doğduktan  sonra 3 aylık  igne kulandım
(236 puan) tarafından
Anladım teşekkürler yorumun için
0 oy
tarafından
İğne ne ki yeni duydum ben hap ve spiral biliyorum
(236 puan) tarafından
Canım aylık ve 3 aylık olmak uzere iğneler var korunmak için 3 ayda bir kullaniyorsun o seklde
0 oy
(11,673 puan) tarafından
Tarihi gectikten sonra 1 hafta sonra gebe klama ihtimalin cok yuksek vurulunca da ilk 1 hafta etki etmesini beklersin o zamanda nasıl gebelik olur vurulma tarihi 1 hafta gecince de gebe kalma ihtimalin var
(236 puan) tarafından
Yaâa korurunyirm ama işte yine de hep korkuyorm ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 52 göst.
+1 oy
10 cevap 237 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
27 Haziran 2023 Aile kategorisinde alparslaninannesii (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
21 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu

405,701 soru

12,157,314 cevap

36,595 kullanıcı

...