Eşim iş bulamıyor artık babamdan rica ettik bir tanıdık varsa yanına koy diye rutubetli duvarlarından sular akan bir evde oturuyoruz 2 küçük bebek kokudan eve girilmiyor duvarlar hep dökülüyor tuvalet dışarda mutfak 10 M2 bile yok dolapsız harabe gibi bir evdi elimizden geldiğince düzelttik ama artık olmuyor koku boğazımı acıtıyor çocuklarla sürekli öksürüyoruz küçüğüne sütüm yetmiyor bir yandan mamaya başlamak zorunda kaldım yan binada 1 daire boş o kadar güzel ki anlatamam hep hayal ettiğim gibi tahtalı mutfak dolaplı 3 oda 1 salon kirası da 400 TL şu parası da 25 TL adam 2 ay peşin dedi o kadar hayal kurdum ki anlatamam hangi odayı ne yapıcam nereye ne koyucam diye ama eşim olmaz biz kirayı ödeyemeyiz burda idare edelim diyor ben can değil miyim benim çocuklarım can değil mi sürekli hastalanıyorlar öksürükleri kesilmiyor biz hak etmiyor muyuz öyle bir evde oturmayı gerçekten artık kendimi tutamıyorum ağlıyorum sürekli duvarlara bakıyorum eve bakıyorum ağlıyorum birde geçen gün bir baktım salonu ortasında yavru kurbağa ne yapacağımı şaşırdım gitti saklandı 2 gün sonra baktım bu sefer 2 taneler eşim attı dışarı benim çocuklarımın da diğer çocuklar gibi temiz evde büyümeye hakkı yok mu lütfen yargılamayın artık çok yoruldum
Benim ev 1250 kira yani kızma ama 400 TL olsa nolur du sanki aha burdan da çıkacaz zaten evv rutubet duvarlar kap kara oldu içler acısı dışardan bakınca ev ama içine girsen yaşanmaz ama bunada şükürler olsun diyorum ibb yi ara İstanbul daysan
414,183 soru
12,464,926 cevap
46,859 kullanıcı