0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (539 puan) tarafından
Eşimin ailesi cok cahil hep onlara gelip gidelim çocuğum olsun onlara soralım ismi ne olsun diye aileme görüşmeyelim kalmayalım henüz 1senelik evliyim bu tür lafları bana ve aileme cok ters geliyor sanırım eşit değilmişiz bunu anladim simdi hamileyim 8aylik elitinim büyük kızıyla kiyasliyor ona şunu yaptik seninkine de bunu yapariz diye bugun bağırdım artik beni ilgilenmez ona yaptığınız diye cok canını sıkmaya başladı nasil düzelir bu durum bilmem ?

4 Cevaplar

0 oy
(273 puan) tarafından
Hicbir zmn duzelmezler cnm bnmkiler de ayniydilar bn annemlere giderken surat asma laf sokma olurdu.en sonunda annemi evden kovdular basina bidon firlattilar suan hicbiriyle.gorusmuyorum cok sukur rahatim daha da konusurlarmis cok haklilarmis gibi
(539 puan) tarafından
Ne büyük terbiyesizlik konuşma da zaten.ayni durum bizde de var sürat asma konuşmuyorlar ailemle bir nedeni  de yok düğünden somra kotu edivediler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düzelmez koca ailesi sen kafana takma anca öyle rahat edersin 
(539 puan) tarafından
Umarım başarırım
0 oy
(16,065 puan) tarafından
Genelde böyle olur da cehalet kısmını anlamadım ben canım 
(539 puan) tarafından
Eski kafa yani kendi dediklerinden başka hic dediği onemli degil onlar icin başının dikine gidiyor kin tutuyor oturup konuşmayı bilmeyen vs vs
(16,065 puan) tarafından
Anladım ama olur öyle yaşlılar de geç bence. Yoksa dert sahibi olur insan. Eşinle anlaşman mühim o yok derse sorun da olmaz bunlar
0 oy
tarafından
Bi zaman sonra alışıyor insan valla. Evliliğin ilk zamanları bende çok zorlandım çook farklı aile olarak onlara göre de ben farklıyım yani . Ama sonra bi şekilde birbirimizi kabul ettik. Herkes nasılsa kendi gibi davranıyor kimse de yadırgamıyo kafamız rahat :) 
(539 puan) tarafından
Umarım bende alışırım eşimi seviyorum ben aileler de iyi olsun arada sırada gelip gitsin istiyorum eşime senin ailen soyle boyle demek istemiyorum.ben babamın biricik kızıydım şimdi boyle olması onlari da cok uzuyor

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 944 göst.
0 oy
6 cevap 234 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 686 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 715 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,936 soru

24,407,834 cevap

350,676 kullanıcı

...