38+5 te yaptim oglusum oldu
Gece saat 12 de birden bacak arama bisey dustu gibi oldu sonra adim attim blime igne batriolrdi sanki dedim normldir uyudum az bel agrim oldu ama gecti
Sabah kontrole gitmek icin uyandim saat8.30 bisey akti hani adet olursun ya kalkinca akar onun gibi korktum aklima bebegin suyu gldi lavaboya gittim tabi adim attikca akiyor neyse bktim ic camasirim islk suyum gelmis gldim odaya esiki uyandrdim( o anda da onume depend aldim yoksa tayt faln klmazdi) esime suyum gldi sanirim dedim tabi heyecN korku var ama kndime hakim oluom esim o ne dedi klk klk dedim gidelim hastane 5 dk uzakta evin hmn onundeydi.
Gittim sancim faln yok sira biledim doktorum gldi bi iki hastadan sonra bn grdim grdigim gibi suyum gldi sanirim dedim uzan alttan bakcam dedi bakti bi santm acigin var bebegin de gayet guzel inmis knala norml dgum olur bi aksilik olmazsa sancin yok 12 yw kdar bkleyelim yetmezse suni vercem dedi ve yatisim yapildi.
Sancim yetersizdi 12.30 da suni aldim 5 e kdar esim de ynimda o sancili her hlimi grdu tabi neyse doktorum gldi bkti aciklik az ilerlio suyun izin vermio dedi ve suyu bosaltti ytagimin uzeri gol oldu
5 te asagi indrdiler ıkınma hissi gldi yatakta iken ikin dedi ikindim bebegin basi göründü catala alin dedi aldilar 5.10 da bebegimi grdum.