0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Nasıl anlaticam bilmiyorum.  Buz dolabinin dış kenar kisimlari bide kapaklarinin denk geldiği kenarlar sıcak olması normal mi. 

10 Cevaplar

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Evettttt normallllllnormallllll1:angel:q

(3,794 puan) tarafından
Ekranda hata verdi kere . Sonra kapağını kapatırken kenarı elime sıcak geldi . Bi an  endişe ettim .
-Reklam-
0 oy
(484 puan) tarafından
Bende bayiye sordum normal demişti. 
(3,794 puan) tarafından
Geçen çamaşır makinesi bozuldu . Sonra süpürge.  Dedim bu  defa da buz dolabi galiba.  Ekranda f 1 hata kodu verdi fişini çektim tekrar taktim normal a döndü ama sıcaklık acaba ondanmi dedim
(484 puan) tarafından
Bu f1 hata kodu bazı kombilrde de oluyor. Aç kapa yapınca geçiyor evet ama istersen bayisine bi sor sen yine de
(3,794 puan) tarafından
Bende ayni öyle yaptım fişini çektim tekrar taktim 5 dk beklettim geçti ama gene de gözüm orda gelip gidip bakiyom olmazsa dediğin gibi yardım almak lazım
0 oy
tarafından

Evet tatlım buz dolabı buzluk kısmı hep öyle oluyo çünkü buzluk daha çok enerji sarfediyo ondan normal yani 

(3,794 puan) tarafından
Ay iyi bari . Ekranda hata verince korktum
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Normal canim 
(3,794 puan) tarafından
Ekranda hata verince korktum kiz
0 oy
tarafından
Gaz dolaşımı dış kenarlar da oluyo gaz boruları var o yüzden normal hatta kimi zaman el değmiyecek kadar sıcak olur gaz dolaşımı devreye girince yetkili servis de çalışıyodum onceden bize de çok soruyorlardı
(3,794 puan) tarafından
Ay sağol canım ya . Ekranda f 1 hata kodu verdi niye oldu acaba. Fişini çekip tekrar takinca geçti hata ama endişe ettim.
tarafından
Bazen buzdolabı kapağı fazla açık kalınca veya dondurucu kısmına falan yeni ürün koyunca o şekilde hata verebilir canım ısıtıcı hatası diye geçer soğutma normale dönene kadar da devam edebilir
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Evet kuzum normal 
(3,794 puan) tarafından
Içim rahatladı canım sağol.
0 oy
(53 puan) tarafından
Canım benimkide öyle alırken satıcı demişti yanlardan ısıyı atar bu diye kenarlar daha açıkta oluyor ya genelde iyi bir şey bu 
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Normal fakat fazla duvara yaklaştırma ısısını yaysın arada mesafe olması lazım canım 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bizimkide oylw canm yanlar sıcak hep oldum olası
0 oy
tarafından
normal canim oyle oluyor zaten

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 258 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Cemile12345 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 188 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,620 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
7 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Mrntgraannsi (124 puan) tarafından soruldu

403,621 soru

12,092,761 cevap

36,386 kullanıcı

...