0 oy
1,293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben 10 senelik evliyim nerden alistim su nalet sigaraya bilmem 6 senedir filan içiyorum ama esim hep benimle tartisiyor surekli bagiriyor kotu soz soyluyor tamam bende biliyorum ki kotu bir aliskanlik sagliga zararli lakin kendide iciyor bir keresinde ailesinden hangi hokkabaz soyledi bilmiyorum sigara içtiğimi soylemis esim ozaman baska ilde calisiyordu bana hemen evi terket dedi neyse ben ağladım yalvardim bana yok gideceksin dedi bende en son pes ettim ailemin yanina gittim yaklaşık iki ay kaldim ama o iki ay bana cehennem gibiydi babam cocuklarimi sığdırmadi annemi dovdu sem çocuklari kayiriyorsun diye o esnada ben ise girdim tabiki çocuklara annem bakti numarami filan degistim ama gel gorki bacima yazmis esim bacimda benim halimi gördüğü icin numarami vermiş esim sonra yalvardi yakardı bidaha el kaldirmayacam falan filan bende baktim olacak gibi degil geri dondum he şimdi dayagi filan yok ama hala icme diye laf soyler bende cocuklarima iyi bir baba olduğu icin hic duymamazliktan geliyorum velhasil kelam bende biraz icimi dokmek isdedim kusuruma bakmayin olurmu herkese hayirli geceler

30 Cevaplar

0 oy
(5,404 puan) tarafından
Ne kötü olmuş. S3n zaten stresli olmasan sigara içmezsin iyice seni strese sokmuş. Bıraktım deyip artık hiç kimse yokken içeceksin olacağı o. 
tarafından
Yani canim kolay seyler yaşamadım aslinda hersey anlatilmiyor maalesef:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sigara,esine yaptigin saygisizlik ihanet veya kabalik degil ki esin bunu neden bu kadar abartmis ustelik kendisi de iciyoken. Evi terket demesi tuhaf sanki ihanet etmissin alti ustu sigara yani zararini herkes biliyo ama bagimliligini da herkes biliyo ki kendisi de ha diyince birakamaz.
tarafından
Bunlara göre sigara namussuz luk gibi inan bak daha neler nelerde Allahima bıraktım ben
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Canım sigara içmene kimse karışamaz herkesin kendi seçimi ama senin de bildiğin gibi kötü bir alışkanlık. Hem kendi sağlığın hem de çocukların ve eşin için bırak bence. Bir sigara ailenden daha önemli olamaz. Eşine soyle birlikte bırakalım diye. Eşinin ailesine birisi söylemiş diye laf yapıyorsun demek ki yaptığın şey yanlış. Ve bunu öğrenmeleri hoşuna gitmemiş. Kendin de biliyorsun zararlı olduğunu hoş olmadığını. Yapamayacak birisi değilsin. İstersen gayet de güzel bırakırsın 
tarafından
Bende biliyorum zaten canim çabalıyorum bunun içinde ama bi olay oluyor bütün hersey alt ust oluyor bende ona siginiyorum maalesef:(
0 oy
(51,965 puan) tarafından
sigarayi sevmiyorum da bu kadar yuva yikacak kadar da sorun oldugunu dusunmuyorum ayrica Allah babana evlat vr torun sevgisi versin insallah
tarafından
Amin canim amin yok babamın dusuncesi elinle ettin boynunla cek diyor yedigimiz ictigimizi bile laf yapar o yuzden olse mezarina gitmem dedirtirdi bana:(
0 oy
(392 puan) tarafından
Duymamazlıktan geleceğiniz yere kulak verin ve sigarayı bırakın.! Sadece kendiniz için değil çocuklarınıza örnek olmak için yapın bunu. Ben sigaraya bir alışkanlık değil hastalık diyorum. Ama bunu yenebilmek sizin elinizde. 
tarafından
Bant alacam canim bugun bakip insallah bu bari ise yarar
0 oy
tarafından
Beyninde bitiremediğin sürece bırakamazsın sigarayı sende bırakmamaya kendini çok kodlamışsın 
tarafından
Yok canim yeminle çok denedim gerçekten bırakıyorum kotu seyler oluyor hop tekrar basla Allah kimseye yaşatmasın benim yasadigim şeyleri
tarafından
Tabi herkesin kendine göre sıkıntıları var ben 10sene içtim eşim 20 sene neredeyse arkadaşımın annesi 40 sene başka bir arkadaşım 15sene diğer arkadaşım 12 sene hepimiz bırakabildik sorun olduğu zaman hemen aklına getirmiyceksin
0 oy
tarafından
Kendi sağlığın icin bırakmaya calis bence beyninde icmicem de ve o an bırak eminim cok zor olucak tir ama bırakanlar nasıl bırakıyo kendin için çocukların icin yap bunu biz esimle içmiyoruz şükür hic tadini bilmeyiz sende yapabilirsin erteleme aklina sigara gelince baska bisey yap 
tarafından
Deneyecem canim cok sagol
0 oy
tarafından
Ben hamile kalınca biraktm ama ben günde 2 3 tne iciyordum 
tarafından
Bende icmemistim ama son hamileligimde dogumumdan sonra kotu seyler yasadim tekrar başladım:(
tarafından
Bende kötü şeyler yasadım allha şükür geçti yine başlamadım şeytan hep iç neolcak dedi hep seytna uymadım
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kendi içiyo da sana niye içirmiyo
tarafından
O erkekmis ben kadinmisim oyle diyor
(2,321 puan) tarafından
Hay bunların zihniyetine benimki de aynı hamile kalmadan önce içiyordum bende ama eşimden gizli elime sigara almam sanıyordu ama o yokken içiyordum
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Ne kadar saçmalık normal de erkekler sever karşılıklı eşle içmeyi sigara için 2 ay ailenin yanına göndermesi 
tarafından
Yok ne karsilikli icmesi gorursem üzerinde sondururum diyor ben zaten asla yaninda icmedim icmemde ama aileside kendide okadar baski yapiyorki cok bunaliyorum

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 718 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,868 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,213 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mineyzgn1 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 695 göst.
0 oy
11 cevap 277 göst.

411,700 soru