0 oy
2,026 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (816 puan) tarafından
Ya kizlar bna bi akil verin bn kabullenemiyorum hala. Oglum var 3yasinda biride 9aylik ve bn dogumdan sonra 40gun kanama yasadim birdahada yasamadim gittim test yaotrdim hamile degilsin sutten olmuyorsun denildi iyi guzel korundukta esimle. Bn 3.4 haftadr mide bulantisi kusma ishal sikayyetleriyle heo hastaneye girtim ve bna denilen tek sey salgin var normal serum tak gonderin ve hep boyle devm etti. Simdi uzun yola ciktik rahatszlandim otabandan en yakin sehir merkezine girdik ve sikayyetlerimi anlatinca kan idrar ishal ornekleri alindi ve bana deseler begenirsiniz bn 4aylik hamileymisim. Şok oldum kabullemiyorum bn o kadr hastaneye gittim saglik ocaginda kan degerlerime baktrdim ve hic biri bana birsey demedi. Bn bu gebeligi nasil kaldiracagim daha diger ikisi kucuk ve o serumlarin bebege zarari olmusmudur bnim yaptrmam gereken 3lu testin zamani feln gecmismidir acaba.peki bu ihmallik degilde nedir. 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
ohaa nasıl sağlıkçı onlar yaa
(816 puan) tarafından
Ah bilsem esim bile şokta bi 4haftadr hastane gezdik nasil olurda demezler baska yerede gidelim bunkar karistrmasin sakın diyo. Ama kadin ultrasonda kolunu bacagini kafasini gosterdi kalp atisini feln
-Reklam-
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Bnm ablam 5aylıkken öğrendi canım  bazı hastaneler bi tuhaf ya

Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah 
(816 puan) tarafından
Evet canim bir kac hasta ayni sikayyetle gidince salgin diyip veriyolar serumu bi arastr herkes bir degil sonucda.
(2,091 puan) tarafından
Kız bnde doğum yaptım yapalı  7aydır adet olmuyorum :D doktora gitmedim normal diye gitsem mi ki :)
(816 puan) tarafından
Bi git canim bende norml saniyordum oyle sandigim halde gittim ihmale geldim hic gitmesen doguma gidecektim.galiba
(2,091 puan) tarafından
Bi ara randevu alıp gitmeli ozaman
Neyse hayırlı olsun artık cnm sanada
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Saglikla gelsin canım bu kadar ihmalde saka gibi yani gerçekten evet küçük çocuklarla zor ama oda size katılmak istemiş hepsi birden büyür artık :angel:

(816 puan) tarafından
Evet canim hala.anlamakta zorluk cekiyoruz. Umursamayip evde yatsm diyecm bn umursamadim ama bn gitmisim doktora daha ne yapabilirdimki. Saglikla gelsin dunyaya oda abileri gibi buyur allahin izniyle
(1,351 puan) tarafından
Aynen öyle canım büyütmek evet çok zor ama bir gülüşleri dünyaya bedel
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Bn 1.5 aylikti bebegimi ogrendigde ve bebegi bilmedgm icn selectra  redepra feln kullandim antidepresan ilaclari  onun disinds asltm ilaci felan kullndim Allaha sukur bebegimde bi sknti olmadi Rabbim koruyor meleklerimizi bisi olmamistir serumdan  felan ins.

Ama 3 lu test taramalari galba 16 ve 20 inci haftalarda yapiliodu
(816 puan) tarafından
Ins birsey olmamistr canim.suan yoldayiz memelekete gidince gidincem test feln yaptrcm
(2,349 puan) tarafından
Evt canm zaten ayrintili ultrasona da 20 inci haftada bakilio 4 hafan kalmis 4 hafta snrs baktirirsin ayrintiliya icin rahat eder ;)

Allah saglikla kucaginaalmayi nasip etsin ins :* birazcik supriz yapms kizimz ;)
(816 puan) tarafından
Insaallah canim yaa. Kiz olursa saglikla bide dadindan yenmz :)
(2,349 puan) tarafından
2 erkkten snra evt balli gelir o :)) hyrlisi olsun ins gonlundeki gbi olur.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim serumlarin bir zarari olmaz ama serum icine yapilan ilaclar varsa bunu bilemem. Ancak emzirdigin bebisin oldugu icin zarar veya risk teskil eden bebek icin birsey yaomamislardir. Mumkunse gebelikteki rutin kan degerlerin hepsine baktir birde ayrintili usg cektir. Ilginc ola  hcg testi hic yapilmamis olmamasi seninde sikayet semptomlarin muhtemelen bahsedilen salgina benzer oldugundandir. Hatta geecektende hamilelik belirtisi degilde bahsi gecen salgini yaşamış da olabilirsin. Ancakyolu yarilamissin neredeyse. Ard arda 3. Cocuk zor olacaktir ama kismet boyleymis diyorum.
0 oy
tarafından

Aman olan olmuş hepsini bir kerede büyüt rabbimin hediyesi sana tabi zor olacak ama büyüyünce meyvelerinden yersin inşallah hayırlı evlat olsunlar:)

0 oy
(246 puan) tarafından
Birkaç yerde belki aldırırdım düşürebilirdim demişsiniz. Dikkat edin Allah'ın gücüne gider Allah korusun kucağınız boş kalır üzülürsünüz. Hele ki annenin sözlerine daha dikkat etmesi gerekir kabul oluverir pişman olursunuz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 312 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (998 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 543 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.
16 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,506 soru

23,621,722 cevap

306,841 kullanıcı

...