0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba bayanlar temizlik robotu kullanan var mı bende almak istiyorum ama karar veremiyorum hangi marka, hangi model almam gerektigine. 

9 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Robot süpürgemi bende aldim canim cok iyi oluyo :)
-Reklam-
0 oy
(372 puan) tarafından
Bende kullanıyorum  aldim tozlari   saldim robotu  cay iciyorum:)
(372 puan) tarafından
Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner - Robot Süpürge Ve Paspas- Beyaz xiaomi bu arada =)
(18 puan) tarafından
Yaa en buyuk sıkintım supurmek evde daginiklik hic olmuyor supurmek eziyet gibi geliyor. Bende salayim robotu iceyim cayimi en iyisi :) ne kadar surede haznesini temizliyorsunuz her temizlikte doluyor mu?
(18 puan) tarafından
Simdi baktim fiyati 2650 2700 gibi.  Benim baktiklarim hep 3000 3500 dü. Gerek yok o zaman  o kadar pahaliya
(372 puan) tarafından
Aynenzaten suan en cok tutulan model
0 oy
tarafından
Ben de robot süpürge almak istiyorum. Dreame güzele benziyor. Yorumları falan da iyi. Fiyat/performans olarak başarılı bi ürünmüş. Araştırıyorum ben de.
tarafından
Yorumlara baktın mı canım. Şarj süresi uzun ama 5200 mah. Bir evi bitiriyor. Çoğu kişi yazmış 135 m², 4+1 evi tek seferde süpürdü diye.
(18 puan) tarafından
Markaya dikkat etmemisim dreame diye arastirdim modeliymis demek ki. Fiyati cok uygun ozellikleri de iyi bir tek sarj suresi aklima takilan. Evi bitirmeden bitecek dolmasida cok uzun surecek.
(18 puan) tarafından
Batarya saglam demek ki. Benim evde 3+1 iyiymis o zaman ben daha detayli inceleyeyim
(18 puan) tarafından
Fiyat olarak cok iyi bir detayli arastirma yapmak lazim.
tarafından
Aynen öyle. Bi sefer alınacak. Detaylı araştırmak gerek.
0 oy
(100 puan) tarafından
Xioami 1c var bende de iyiki almışım diyorum ben toz alıp etrafı toplarken her yeri süpürüyor çok memnunum tavsiye ederim
(100 puan) tarafından
https://ty.gl/cxhzsg7 bundan bahsettim kafalı derken
(18 puan) tarafından
bu kafanin ekstra ne özelligi var ki hic dikkat etmemisim goruyordum ama ne bilim oyle tasarlanmistir diye hic ustunde durmadim :)
(100 puan) tarafından
Gece görüşü de var mesela ev karanlikkkende çalışabilir birde şarj süresi daha uzun ama tek dezavantajı 10 11 cm yüksekliğinde  ben gönderdiğim 8.5 cm civarinda
(18 puan) tarafından
Koltuklarim cok yuksek ama bu da bayagi yuksekmis :)
(100 puan) tarafından
Bide koltuklarda  altında sarkma falan varsa da giremiyor canım bi bak koltuklarına ama dediğim gibi ben süpürgensen çok ama çok memnunum keşke daha önce alsaymışım diyorum
0 oy
(387 puan) tarafından
Roidmi eve plus kullanıyorum çok çok da memnunum. Hem süpürüyor hem de siliyor. 
(387 puan) tarafından
Evet istediğiniz zaman istediğiniz yerden çalıştırabilşuorsunuz telefona yüklenilen uygulama üzerinden. Zaman ayarı da var biz mesela her gün 11 de başlamaya kurduk o saatlerde evde olmadığımız için
0 oy
(3,997 puan) tarafından
xiaomi vacuum mop pro cleaner aldim 2 hafta olacak , supurmesinden memnun kaldim silmeyi daha denemedim
(3,997 puan) tarafından
evet canim , cok memnun kaldim . sen de almistin sanirim sen memnun kaldin mi
(18 puan) tarafından
Ya gunluk olmasa bile 2 gune bir calissa 90 yeter. Elektrikli supurgeyi hergun calistiramiyorum işe gittigim icin bunlari hic degilse evde yokken calistirabiliyoruz
(3,997 puan) tarafından
evet , mobilyalarin yuksekse imkanin da varsa kesin al
(2,860 puan) tarafından
Evet cnm günlük temizlik için bence süper yani
(18 puan) tarafından
Butun mobilyalarim yuksek o yuzden de istiyorum yoksa diger turlu sadece ortayi temizleyecek, imkanimda cok sukur var iste hangisini alsam diye karar veremiyorum uzun suredir.
0 oy
(979 puan) tarafından
İxaomi Mi Vacuum Mop Pro Cleaner -Süpürge Ve Paspas olanını Aldım canım kız emekliyor sağa sola giriyor diye vallahi çok rahatım şu an. Günde 2 kere süpürüyor siliyor sağolsun Maria hnm. ☺️
(18 puan) tarafından
Benimde bebis olacak calisiyorumda o yuzden almayi cok istiyorum.
(979 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım ❤️. Kolaylık olur almanı tavsiye ederim
(18 puan) tarafından
Tesekkur ederim, insallah en kisa zamanda :)
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Hadi aramızdaki zenginler el kaldırsın bakem =) kız benimde cok hosuma gidiyor ama o kadar param olsa kredi kartının borcunu oderim gene alamam

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 267 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 287 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 271 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.