0 oy
1,286 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sizi tanımayan sizin ne olduğunuzu bilmeyen Sizin hakkınızda en ufak bilgi sahibi olmayan birisi size dil uzatsa eşiniz hakkında ayıp kelimeler kullansa yani Yatak odasını yapamıyor edemiyor gibisinden Siz anladınız onu Terbiyem müsaade etmiyor o kadarını açıklamaya ve size bir başkasından haber gönderse sizin uzaktan yakından bir alakanız olmasa tepkiniz ne olur Ne düşünürsünüz 

Not: iftira atsa size kocasının numarasını size gonderse  eklemeyi unuttm

35 Cevaplar

0 oy
(5,330 puan) tarafından
Yapamadığı yerde  kalkmadığı yerde sen mi destek çıktın derdim 
tarafından
Yok demem elimde delil olsun diye sustm ben
(5,330 puan) tarafından
Valla susma delile ne gerek var  sen kendini ve onı biliyorsan
tarafından
Hellamdulillah
(5,330 puan) tarafından
Ozaman  sıkıntı yok
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ay sonucunu düşünemiyorum bile dünyanın bir ucunda olsa arar bulurum onu içimden geçeni azarsam buradan atar beni admincigim oyuzden aklına gelecek herseyi yapardım ona ama tabi suçlu gosterce için deri mahkemeye basvururum 
tarafından
Aşkım zaten sıkıntı orada ya Ben kadını tanımıyorum ve bana etmediği hakaret küfür kalmadı Ve bir başka durumda bir başka bayanla tartışırken beni ve eşi eşimi diline doluyor Sıkıntı orada ben dava açmış olsam zaten %100 ben kazanırım hakaret davası ve yatak odası muhabbeti diye ama günahım geliyor biliyor musun yapmak istemiyorum Ben Allah'a havale ettim ben çok sabırlıyımdır
(4,060 puan) tarafından
Bende sabırlıyım ama eşime etse benim hakkımda konuşsa yanar etti son laf olur ki buyuzden lisede çok kız dövdüm buyuzden ben kaldıramam ama davanı aç bnce
tarafından
Açıcam zaten suyu ısıniyo
(4,060 puan) tarafından
Aç cnm haklısın
0 oy
tarafından
Allh büyüktür ben allha avale ettim 
0 oy
tarafından
Nerden biliyormuş onları önce onu bi sorgulardım sonrasında da pisliğe pislik kötüşüğr kötülük 
tarafından
Ben tanimadgm kadının kocasina kendine dil uzatmam ama uzatanlar cikiyo ve kendimle grur duyuyorm cok şükür bukdr terbiyesz biri dglm
tarafından
Yani tanısan bile dil uzatılmaz kesinlikle milletin yatağı beni ilgilendirmez hatta hiç bişeyi ilgilendirmez
tarafından
Aynn oyle
0 oy
tarafından
Nerden biliyormuş diye sorgulardım
tarafından
Pislik ya utanması olan kocan beni becersin demez zaten yollu demekki
tarafından
Evt cnn
tarafından
İgrenç kadın şikayet et kuzum pisliği
tarafından
Hayır beni kocasına becer diyor gel seni kocam yapsın Senin kocan seni yapamıyorsa diye
tarafından
Ohaaaaa  namussuz mu bu böyle ya kuzum hiç hakaret etme msjları  ss al hemen polise git
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Bu işin sonu karakolda biterdi 
tarafından
Dava acicam zaten
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Haďini bildirrdimm
tarafından
Ben sustugm icn kendini halt sanıyo
0 oy
(531 puan) tarafından
Tövbeler olsun hiç terbiyesi yokmuş o kadının. Nereden biliyormuş sizin ozelinizi ne kadar ayıp ya 
tarafından
Yaw salliyo işte bna o...rspu flan dedi kocasnin yanında tlfnda
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Ağzına yırtarım resil ederim kabul etme susma cnm
tarafından
Sagdce aciyorum ve iftirada atiyo soylemedgm lafı soylemism gbi ismimi geciriyo insan solyedgi lafı bilmezmi
0 oy
(940 puan) tarafından
Bu ne sapkınca bir hareket terbiyesiz ahlaksız ladin

Onu  var ya rezil ederdim ben ona musallat olurdum o derece
tarafından
Yok canım ya acıyorum Ben sadece Çünkü ben ona sesimi çıkartmadım Akça o başkalarıyla kavga etse de İllaki beni dinle de oluyor muhatap olmadığım için
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Numara neden gönderiyi manyakmi anlamadm
tarafından
Ben istedim Eşiyle konuşup onu şikayet etmek için Çünkü artık küfürleri falan bayağı bir boyuna açtı Yani bunu artık kocasının duyması gerektiğini düşündüm ama tabii kocasının da yanında Küfür etmeye devam etti bana
0 oy
tarafından
O nasil bir iftiraymis kiz ben didik didik ederdim herseyi o haber gönderenin evini basardim derdimki senimi yataginda halledemedi tövbe yarabbim ya
tarafından
Yok canım yok ben anladım neyin ne olduğunu ben sessizliğimle onu belirtiyorum o da zaten ben ona sataşma ince Ona laf etmediğim için başkasıyla kavga ediyor bana saldırıyor İlla benim lafım geçiyor yani
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Dinsizin hakkından imansız gelir deyip yırtarım
tarafından
Yok bebeğim benim 3 tane evladım var Ben başımı belaya sokar Amam Yani bir çöp benim için yani nasıl diyeyim sana insan olsa tanımadığı bir erkek için kadın için bunu kimse söylemez ve tanımadığı bir kadını gel Senin kocan becersin Senin kocan seni yapamıyorsa demez
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Öylelerine en güzel cevap sessiz kalmak, çok zorlarsa kişi kendisinden bilir işi derdim, eşi birşeye yaramıyor demek ki
tarafından
Canım işler uzar Benim 3 tane evladım var Ben böyle şeylerle kendimi kirletmek istemiyorum çocuklarımın psikolojisinde bozmak istemiyorum Ben Allah'a havale ettim Allah gelsin hakkından Ne diyeyim ben acıyorum sadece ben sesimi çıkarmadıkça işte Başkasıyla da kavga etse bana saldırıyor benim illaki lafımı ediliyor Yani ben sustuğum için
(2,076 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin
tarafından
Amin inşallah Rabb'im doğru yolu göstersin Ne diyeyim hani benim bir tane kötü sözüm olsa onun adı geçen bir tane bir tane bak Sadece kelimemi olsun Yemin ediyorum bak sana herkesin önünde böyle Özür dilerim ayaklarına kapanırım bulduğum zaman ama yok Yani benim ona tek bir tane cümlem Yok onun adı geçen

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 662 göst.
12 Mayıs 2020 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 341 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 232 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.