Arkadaslar Kayin babamin akbanktan kredi karti var beb e ebebejten siparis edicem orda odeme secenegi diyo Seceneklerde BANKA KARTI VE KREDI KARTI diyo ben hangisini isaretliycem bide banka karti oldugu icin taksitli olmuyormus heralde. Dunden beri ugrasiyorum siparis edemiyorum hata diyo neyde hata oldugunu anlamadim.kayin babam sehir disinda telefonda anlatabildigi kadar analtti ama oda anlamadi neden llmadigini suandada ulasamihorum ona lutfen cevablayin
Kredi kartiysa kredi karti/banka karti kismini işaretlemen gerekir . Bir de diger bilgileri dogru girdigine emin ol isim soyisim,banka karti no, tarihi ve arkadaki güvenlik kodu
Banka karti direk paradan çekiyor kredi kartını isaretlersen hesaptan çekmiyor taksit yapabiliyorsun canım
Kartın interaktif işlemlere kapalıdır diye düşünüyorum, bence kart sahibi bankasını arayıp İnternet alışverişine açık mı diye sorgulasın, ayrıca hesapta yeterli miktarda para olduğundan emin olun.
kredi kartiysa kredi kartini sececeksin ama hata veriyorsa hatada ne yaziyor belki internetten alisverise kapalidir daha once yaptiniz mi interntten alisveris bide 3d guvenlik sistemi var ona bas telefona sifrre gelsin bazen direkt almiyor
1,500,638 soru
24,507,315 cevap
358,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın